Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο
Βαγγέλης Βλάχος: "Δε νιώθω ξένος εδώ πέρα αν και σαν επαγγελματίας πρέπει να χαίρομαι εάν κερδίζει ο ΟΦΗ. Το ματς δεν ήταν καλό, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να του δώσουν ρυθμό αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο ΦΗ ήταν πολύ κακός οπότε είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας. Εύχομαι στον Σάκη (σ.σ. Τσιώλη) τα καλύτερα. Δεν με πειράζουν οι αποδοκιμασίες. Αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Πριν απόμερικούς μήνες τα ίδια άτομα με επιδοκίμαζαν. Να είναι καλά αυτοί, αφού εδώ έφαγα ψωμί".

Σάκης Τσιώλης: "Εχω μόνο καλά λόγια για τον Βαγγέλη. Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα με τη σειρά μου. Συμφωνώ ότι το παιχνίδι ήταν νευρικό και έγινε χειρότερο για εμάς από το γρήγορο και απρόβλεπτο γκολ που δεχθήκαμε. Μπορεί να είναι άδικο το αποτέλεσμα, όμως ο τρόπος με τον οποίο ισοφαρίσαμε πρέπει να μας αφήνει ευχαριστημένους για τον ένα βαθμό. Το παιχνίδι με την Καλαμαριά είναι μονόδρομος για εμάς πλέον. Πέραν της ατυχίας, έχουμε πρόβλημα στο τελείωμα των προσπαθειών. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, που θα βοηθήσει στο να πάρουμε βαθμούς".

Τάσος Δέντσας: "Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες επηρεάστηκαν από την κούραση (σ.σ. έπαιξαν σε παράταση στους αγώνες κυπέλλου). Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που νικήσαμε. Πικραθήκαμε με τον τρόπο που ισοφαριστήκαμε, αφού δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το γκολ που πετύχαμε στην αρχή. Πιστεύω ότι το επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι".

Κώστας Μενδρινός: "Δεν ήταν καλό παιχνίδι. Μας χαροποίησε το γεγονός ότι ισοφαρίσαμε στο τέλος. Η νίκη με την Καλαμαριά είναι μονόδρομος. Εύχομαι καλή πορεία στον ΟΦΗ και στον κύριο Βλάχο".

24MEDIA NETWORK