Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Νίκος Γιαννόπουλος
Γιώργος Παράσχος: « Το Αιγάλεω παρουσιάστηκε στην σημερινή αναμέτρηση με μαζική άμυνα και μας δυσκόλεψε αρκετά. Έπρεπε, όμως, και εμείς από την μεριά μας να πιέσουμε περισσότερο όπως κάναμε στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ηρεμία καθώς οι παίκτες είχαν άγχος για να ικανοποιήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα τους φίλαθλους. Παίξαμε τελείως λάθος, με ψηλές μπαλιές, τις οποίες καθάρισαν άνετα οι καλοί κεντρικοί αμυντικοί του Αιγάλεω ενώ ήμασταν κακοί και στην τελική προσπάθεια. Μας λείπει στα τελευταία παιχνίδια το καθαρό μυαλό αλλά θα δουλέψουμε για να είμαστε όπως πριν».

Γιώργος Βαζάκας: « Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και εμείς δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Ο κόσμος ήθελε να ευχαριστηθεί το παιχνίδι αλλά εμείς δεν του δώσαμε την ευκαιρία να το πράξει. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε τον αγώνα ενώ ξέραμε ότι οι αντίπαλοι μας θα πιέσουν με πλαγιοκοπήσεις. Εμείς κυνηγήσαμε το γκολ στην αντεπίθεση και κάναμε μια καλή ευκαιρία αλλά δεν καταφέραμε να το πετύχουμε. Ο τραυματισμός του Αγρίτη πρέπει να είναι σοβαρός, δεν ξέρω ακόμα αλλά εύχομαι να γίνει καλά γρήγορα. Η υγεία είναι πάνω από όλα».

Μάρκος Δήμος: « Ο αντίπαλος μας κατέβηκε στο γήπεδο με αποκλειστικό σκοπό να πάρει την ισοπαλία και τελικά τα κατάφερε. Εμείς θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, είχαμε θέληση και πάθος αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας έκοβαν συνεχώς τον ρυθμό είτε παίζοντας αργό ποδόσφαιρο είτε με τραυματισμούς που είχαν μια δόση υπερβολής. Ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες ήμασταν καλύτεροι καθώς το Αιγάλεω δεν ανοίχτηκε αλλά μας έλειψε το καθαρό μυαλό για να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Σωτήρης Τσάτσος: « Εύχομαι να μην έχει τελικά κάτι σοβαρό ο Ανέστης καθώς πάνω από όλα είναι η υγεία. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ αλλά δεν το καταφέραμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία».

News 24/7

24MEDIA NETWORK