Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Φερνάντο Σάντος: " Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι για φέτος από πλευράς διάρκειας. Προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά από την αρχή και σταθήκαμε πολύ καλά. Προηγηθήκαμε νωρίς και κερδίσαμε τις περισσότερες μονομαχίες στο κέντρο. Ήμασταν γενικώς πολύ οργανωμένοι. Τη φάση του πέναλτι (που ζητάς ο Πανιώνιος) δεν την είδα, όμως θα την παρατηρήσω στην τηλεόραση ".

Γιόζεφ Μπουμπένκο: " Όταν αντιμετωπίζεις μιας ομάδα σαν την ΑΕΚ, ξέρεις πως η αποστολή σου είναι δύσκολη. Ειδικά όταν δέχεσαι νωρίς γκολ. Αφήσαμε πολλούς ελεύθερους χώρους και ξεμαρκάριστους παίκτες κλειδιά. Ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Παίξαμε ατομικά γι αυτό και κάναμε ευκαιρία μόνο από στημένες μπάλες. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, αφού μας έλειπε το λάθος ".

Βλάνταν Ιβιτς: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι που γνωρίζουμε από τα δύο τελευταία χρόνια. Πήραμε όμως τους βαθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι ".

Κώστας Κιάσσος: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε στο ρυθμό, όμως απειλήσαμε μόνο από στημένες φάσεις. Αυτό το παιχνίδι πέρασε. Τώρα κάτω το κεφάλι και σκληρή δουλειά. Αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ματς δεν πρέπει να γίνονται, όμως εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε ".


News 24/7

24MEDIA NETWORK