Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη του. Αμύνθηκε καλά και έκανε ευκαιρίες. Φυσικό είναι να είμαι στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό, όμως από αυτό διδαχθήκαμε κάτι: πως πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις να είμαστε συγκεντρωμένοι έχοντας διάρκεια στην απόδοσή μας. Μείναμε στο Ηράκλειο για να προετοιμαστούμε καλύτερα, όμως δείξαμε πνευματικά κουρασμένοι. Εγώ επέλεξα να παίξουμε με αρκετούς νεαρούς και θέλω να τους επιβραβεύσω για την προσπάθεια που κάνουν στις προπονήσεις. Όμως αποδείχθηκε πως δεν μπορούν δίχως κάποιους από τους έμπειρος ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε ".
Μικροεπεισόδιο παρά λίγο να προκληθεί κατά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το Παγκρήτιο ανάμεσα σε παίκτες και φίλους των πράσινων. Οι πόρτες όμως του λεωφορείου έκλεισαν και οι εντάσεις αποφεύχθησαν.
Μανώλης Πατεμτζής: " Είναι αναμφίβολα η κορυφαία νίκη στην προπονητική καριέρα μου. Η πρόκρισή μας είναι δίκαιη. Από τη στιγμή που ελέγξαμε τον ρυθμό, ήξερα πως θα βρούμε μια ευκαιρία για να χτυπήσουμε. Η χαρά μας θα κρατήσει για λίγο, αφού ακολουθεί το κρίσμο παιχνίδι με την Προοδευτική και ο μακροπρόθεσμος στόχος της ανόδου. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του ".

Πάτρικ Ογκουνσότο: " Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση. Ηταν μια μεγάλη νίκη για εμάς".


News 24/7

24MEDIA NETWORK