Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο
Σάκης Τσιώλης: "Σαν αποτέλεσμα ήταν επιτυχία αν και έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Πριν την έναρξη του αγώνα βλέποντας τον κακό αγωνιστικό χώροξέραμε ότι θα γινόταν ένα σκληρό παιχνίδι με πολλά φάουλ και πολλές στημένες φάσεις. Γι’ αυτό προσέξαμε ιδιαίτερα στην άμυνα να αποφύγουμε τα λάθη γιατί η Ξάνθη είναι καλή στις στημένες φάσεις".

Γιάννης Μαντζουράκης: "Ήταν ένα δύσκολο ματς, με ένα δύσκολο αντίπαλο. Υπήρξε πολύ καλή προσπάθεια από τους παίκτες μου ιδιαίτερα στο πρώτο 20λεπτο και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε, σ’ ένα άσχημο δεκάλεπτο δεχτήκαμε το γκολ. Θεωρώ ότι δεύτερο γκολ δε δικαιούταν ο Ιωνικός γιατί το γκολ που πέτυχε ήταν η μοναδική φάση που έκανε στο παιχνίδι".

Ολιβερ Μακόρ: "Ήρθαμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ξέραμε ότι η Ξάνθη διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε χαρούμενοι με την ισοπαλία. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δε με βοήθησε να αποδώσω καλά".

Σταύρος Λαμπριάκος: "Δυστυχώς είχαμε την πρώτη απώλεια βαθμών στην έδρα μας. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και ευνόησε τον Ιωνικό που ήρθε να αμυνθεί. Όλοι μας παλέψαμε και κάναμε την προσπάθεια μας όμως είμαστε στεναχωρημένοι που δε καταφέραμε να νικήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK