Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης

Γιώργος Παράσχος: « Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια τους. Παίξαμε κλειστά στο πρώτο ημίχρονο προκειμένου να κρατήσουμε το μηδέν, κάτι που έγινε με άνεση. Ο Μπριάκος το παράκανε με τα πολλά σφυρίγματα του. Ο Ολυμπιακός ήταν επικίνδυνος μόνο από στημένες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες και ίσως αν δεν λεγόμασταν Ατρόμητος να πέρναμε το πέναλτι. Τώρα ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για εμάς αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Τροντ Σόλιντ: « Είμαι ευχαριστημένος από τους 3 βαθμούς και θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν μια σκληρή μάχη. Ελέγξαμε το πρώτο ημίχρονο καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε 1 με 2 γκολ. Στο δεύτερο οι αντίπαλοι μας ήταν πιο επιθετικοί. Δόθηκαν πολλά φάουλ και το τέμπο ήταν χαμηλό. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Οι αντίπαλοι έκαναν καλές κινήσεις μέσα στο γήπεδο αλλά μας επηρέασαν και οι δύσκολες καταστάσεις που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αξίζαμε τη νίκη και είναι καλό για την αυτοπεποίθηση μας. Οι παίκτες έδειξαν διάθεση να παίξουν καλά. Ο Γρηγόρης αποχώρησε γιατί είχε πρηστεί το πόδι του ενώ ο Κωστούλας άλλαξε ρόλο καθώς τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνιμο. Με Ρόζενμποργκ πρέπει να παίξουμε καλύτερα αν και είναι διαφορετικό παιχνίδι από το σημερινό».

Γιώργος Γεωργίου: « Μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός και είχε κατοχή μπάλας. Μπορούσε όμως να απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς παίξαμε πιο δυνατά και μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Το γκολ του Ολυμπιακού ήταν τυχερό. Εμείς ανοιχτήκαμε, απειλήσαμε αλλά ήμασταν άτυχοι και δεν σκοράραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Παντελής Καφές: « Χρειαζόμασταν τη νίκη για πολλούς λόγους απόψε προκειμένου να πάμε στο Τροντχάιμ ήρεμοι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ατρόμητος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο μετά το γκολ κλειστήκαμε και κινδυνεύσαμε πιο πολύ. Η προσπάθεια μας ήταν να αποτρέψουμε τον αντίπαλο μας να πετύχει κάποιο γκολ και το πετύχαμε. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και θέλουμε να γίνει στο Τροντχάιμ. Είμαστε αισιόδοξοι για ένα καλό αποτέλεσμα».

Γιώργος Ζαχαρόπουλος: « Με βρήκε ο Σούρερ από πίσω και ο Ανατολάκης μετά έκοψε καθαρά την μπάλα. Νομίζω ότι ήταν πέναλτι. Δικαιούμασταν την ισοπαλία. Είμαστε πέντε αγώνες χωρίς νίκη. Κοιτάμε μπροστά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK