Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπαλτσαβιάς

Γιώργος Βαζάκας: «Η νίκη ήταν μονόδρομος για μας μετά τις συνεχόμενες ισοπαλίες που είχαμε κάνει. Δεν ήταν εύκολος αντίπαλος ο Λεβαδειακός. Προσπαθήσαμε πολύ για τη νίκη, είχαμε άγχος και αυτό μας επηρέασε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου γιατί ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη και είχαν πάθος στο παιχνίδι τους. Τον Μπάρκογλου τον υπολογίζω αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω και τα επόμενα χρόνια».

Τάκης Λεμονής: «Σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι χάνουμε και μένουμε με την πίκρα, παρά την καλή μας εμφάνιση. Ο αγώνας κρίθηκε από ένα κόρνερ. Είχαμε φάσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ όμως τελικά μας μένει η πίκρα της ήττας. Τώρα πρέπει να γεμίσουμε τσαντίλα και όχι απογοήτευση που χάσαμε. Στην περίπτωση της αποβολής ο Δημητρόπουλος έκανε κίνηση αλλά δεν χτύπησε τον αντίπαλο του, ωστόσο, πρόκειται για μια ερασιτεχνική συμπεριφορά. Μαγκιά είναι να παίζεις δυνατά και όχι να κάνεις τέτοιες κινήσεις. Θα μιλήσω με την διοίκηση για το θέμα».

Χρήστος Μουστογιάννης: «Ήταν επιτυχία οι τρεις βαθμοί της νίκης καθώς τους πήραμε με ένα δύσκολο αντίπαλο».

Κώστας Καλλιμάνης: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε καθώς ήμασταν καλύτεροι από το Αιγάλεω. Αξίζαμε τη νίκη και πλέον κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πλέον θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ και θα αναζητήσουμε τη νίκη».

News 24/7

24MEDIA NETWORK