Το Τρίτο Ημίχρονο

Γιώργος Δώνης: "Δεν θα πω πως αδικηθήκαμε ή πως ήμασταν άτυχοι. Χάνοντας τόσες ευκαιρίες αδικούμε την ομάδα και τους εαυτούς μας. Δεν μου αρκούν τα εύσημα από τους αντιπάλους. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα εκτός έδρας.

Το Τρίτο Ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Γιώργος Δώνης: "Δεν θα πω πως αδικηθήκαμε ή πως ήμασταν άτυχοι. Χάνοντας τόσες ευκαιρίες αδικούμε την ομάδα και τους εαυτούς μας. Δεν μου αρκούν τα εύσημα από τους αντιπάλους. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα εκτός έδρας. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά βρεθήκαμε να χάνουμε από δύο στημένες φάσεις. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις στο τελείωμα των φάσεων".

Στέφανος Κοτσόλης: "Ξέρω να κάνω την αυτοκριτική μου. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα εκτός έδρας. Μας λείπει ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από το Αλκαζάαρ".

Σάκης Πρίττας: "Ημασταν τυχεροί. Πρώτη φορά είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Πήραμε μια σπουδαία νίκη".

Ζοέλ Επαλέ: "Αν παίρνουμε τις νίκες στην έδρα μας τότε μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα μακριά από την Θεσσαλονίκη".

Σάββας Κωφίδης: "Η Λάρισα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εχει σαν στόχο να παίζει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου. Για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, έγινε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Κρατάμε μόνο τη νίκη".

*** Στις εξέδρες βρέθηκε και ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Αγγελος Αναστασιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK