Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Πάνος Κιαπεκάκης

Παρασκευάς Αντζας: "Τους λόγους που έφυγα από τον Ολυμπιακό τους ξέρω εγώ και ο κ.Κόκκαλης. Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι ανοησίες. Δεν δίνω σημασία. Δεν μετάνιωσα που ήρθα στη Ξάνθη. Αν μετάνιωνα θα ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οσον αφορά τον αγώνα, δεν δικαιολογώ την κούραση του Παναθηναϊκού. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι συνηθισμένες στο βαρύ πρόγραμμα".

Κώστας Χαραλαμπίδης: "Ηταν σημαντική νίκη. Σίγουρα ήμασταν κουρασμένοι από τον αγώνα με την Ουντινέζε. Είναι λογικό να είμαστε κουρασμένοι μετά την προσπάθεια της Τρίτης. Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε την προσπάθεια".

Γιάννης Μαντζουράκης: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αξιζε τη νίκη. Ηταν πολύ καλός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Για εμάς θα ήταν ευτύχημα αλλά και άδικο με βάση την εικόνα να πηγαίναμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με το 1-1. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό. Ισως να αξίζαμε κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει να αδικούμε τους εαυτούς μας. Θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι, αλλά παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Αν ο αντίπαλος είναι δυνατός, τότε δεν είναι εύκολο. Δεν ζαλίζει η κορυφή. Περνάμε μια καμπή, αλλά θα επανέλθουμε".

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: "Η κούραση και ο φόβος μετά από αυτό που έγινε με την Ουντινέζε, έφεραν την οπισθοχώρηση. Ηταν κάτι φυσιολογικό. Πρέπει να τελειώνουμε πιο εύκολα τις φάσεις και τα παιχνίδια. Δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε, ιδιαίτερα στην επίθεση, όμως υπάρχει πρόοδος. Αυτό το καιρό είμαστε υπό πίεση. Πρέπει να κερδίζουμε και να πείθουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στην κορυφή".

"Κρατάω την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος περιμέναμε τον αντίπαλο, χωρίς να έχω δώσει τέτοια εντολή. Είχαμε πρόβλημα στις ψηλές μπαλιές, ειδικά από τον Λαμπριάκο. Σήμερα ήθελα να βάλω τον Τόργκελε. Πέρασε ένα μικρό ντεφορμάρισμα, αλλά τώρα είναι καλά. Θα τον έβαζα, αλλά έκανα κάποιες αναγκαστικές αλλαγές".

Νίκος Ζαπρόπουλος: "Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα. Επρεπε να κάνουμε ένα καλό ματς, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν δικαιολογήσαμε την παρουσία μας. Στην επανάληψη ήμασταν καλοί, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα".

Σωτήρη Λεοντίου: "Η πίεση είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε. Είχαμε άσχημη ψυχολογία μετά τον αγώνα με την Ουντινέζε. Με λίγη περισσότερη προσοχή δεν θα περιμέναμε με αγωνία το σφύριγμα της λήξης. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθειά του. Τον θέλουμε πάντα κοντά μας. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μετά θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τη Βέρντερ".


Εισιτήρια: 11.314
Εισπράξεις: 147.268

News 24/7

24MEDIA NETWORK