Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης, Βαγγέλης Μπαλτσαβιάς

Τροντ Σόλιντ: «Είμαι ευχαριστημένος απο την εμφάνιση των παικτών μου και απο τους βαθμούς που πήραμε. Ο αποκλεισμός απο την Ευρώπη και το γκολ της ισοφάρισης μας προκάλεσε κάποια νεύρα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες και πήραμε τη νίκη. Στη συνέχεια είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι καθώς λόγω τραυματισμών αλλάζουμε συνέχεια την ενδεκάδα. Ο Καφές έμεινε εκτός αποστολής καθώς είχε ίωση».

Σάββας Κωφίδης: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ξέραμε οτι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να χτυπήσει απο τα πλάγια, θέλαμε να κλείσουμε τους Τζόρτζεβιτς και Μαυρογενίδη αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πιστέψαμε οτι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλό απο το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύω οτι δίκαια ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη».

Γκάμπριελ Σούρερ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν κουρασμένοι απο τον αγώνα της Τετάρτης ενώ είχαμε επηρεαστεί απο το γεγονός πως αποκλειστήκαμε. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος και πλέον θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ στην Ελλάδα».

Γιώργος Αμπάρης: «Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ στα πρώτα λεπτά με το πέναλτι αλλά παρόλα αυτά κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε. Νομίζω οτι ήταν μια δίκαιη ήττα καθώς με την παρουσία μας δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω».

Γιάγια Τουρέ: «Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί της νίκης. Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε αλλά δεχθήκαμε το γκολ γρήγορα. Ξυπνήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και τελειώσαμε το παιχνίδι. Ίσως ο αποκλεισμός μας από την Ευρώπη να μας επηρέασε καθώς δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Πλέον πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Ηλίας Πουρσανίδης: «Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, παίζουμε καλά και ελπίζω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα στο μέλλον. Είμαι συγκινημένος με τον κόσμο, τον ευχαριστώ που με θυμάται».

News 24/7

24MEDIA NETWORK