Το τροφαντό ball boy που έγινε... χούλιγκαν και αποβλήθηκε!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα σε αναμέτρηση για το Copa Sudamericana, με ball-boy να βάζει στο στόχαστρο παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας και να αποβάλλεται (VIDEO)

Το τροφαντό ball boy που έγινε... χούλιγκαν και αποβλήθηκε!

Έχουμε συνηθίσει τα ball-boys να είναι μικρά παιδιά που βρίσκονται κοντά στον αγωνιστικό χώρο για να μαζεύουν γρήγορα τη μπάλα και να βοηθούν ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στους αγώνες όταν η μπάλα βγαίνει εκτός γηπέδου, όμως σε αγώνα για το Copa Sudamericana τα ξημερώματα της Παρασκευής είδαμε κάτι το... διαφορετικό.

Πρωταγωνιστής και μάλιστα αρνητικός ήταν ένα ball-boy, όχι και τόσο νεαρό και με αρκετά παραπανίσια κιλά, που κατά τη διάρκεια του αγώνα της Οριέντε Πετρολέρο (Βολιβία) με την Ντεπορτίβο Κουένκα (Ισημερινός) επέστρεψε στη μπάλα στον... ώμο παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας με εμφανή πρόθεση να τον χτυπήσει.

Για κακή του τύχη όμως ο διαιτητής παρακολουθούσε τη... φάση και του έδειξε αμέσως τον δρόμο για τις εξέδρες, με το "άτακτο" ball boy να βγάζει το ειδικό μπλουζάκι του και να αποχωρεί εμφανώς τσαντισμένος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK