Το τρομερό κοπλιμέντο Ντουγκαρί για Μήτρογλου!

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Μαρσέιγ, ο Κώστας Μήτρογλου άκουσε τον Κριστόφ Ντουγκαρί να του πλέκει το εγκώμιο με έναν ξεχωριστό παραλληλισμό!

Το τρομερό κοπλιμέντο Ντουγκαρί για Μήτρογλου!

Μετά από δύο χρόνια στην Λισσαβώνα με τη φανέλα της Μπενφίκα, ο Κώστας Μήτρογλου ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά το και στην Μαρσέιγ και αυτό που μπορεί κανείς να πει με σιγουριά στην παρούσα φάση είναι πως οι άνθρωποι της Ολιμπίκ τον πιστεύουν με... χίλια.

Ακόμα μάλιστα και πρώην άσοι της ομάδας και τρανή απόδειξη είναι ο Κριστόφ Ντουγκαρί που βρέθηκε στο στούντιο του "SFR Sport" και δεν δίστασε να συγκρίνει τον "Mitrogol" με δύο σπουδαίους φορ που έχουν γνωρίσει στιγμές δόξας στο παρελθόν στο "Velodrome".

"Είδα τα video του Μήτρογλου και σκέφτηκα ότι είναι κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι. Χρησιμοποιεί εξαιρετικά το κορμί του. Δεν έχει τόση φινέτσα στην τεχνική, αλλά είναι παίκτης περιοχής.

Έχει αίσθηση του χώρου. Δεν είναι αυτός που θα ντριμπλάρει 3-4 παίκτες, αλλά είναι πολύ δυνατός", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 45χρονος παλαίμαχος άσος για τον Έλληνα διεθνή στράικερ.

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Μαρσέιγ στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK