Tο τρομερό unfair του Τότι και το "αρχ@@@@@" του Άντερσον!

Το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο έχει και... τρίτο ημίχρονο. Διαβάστε για το αποκαλυπτικό video που "καίει" τον Τότι και την υβριστική απάντηση που ήρθε από τον Άντερσον με πιθανό αποδέκτη τον καπιτάνο!

Tο τρομερό unfair του Τότι και το "αρχ@@@@@" του Άντερσον!

Κοντεύουν να συμπληρωθούν σχεδόν τρία γεμάτα 24ωρα από τον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia όπου νίκησε η Ρόμα με 3-2 αλλά ήταν η Λάτσιο εκείνη που πανηγύρισε την πρόκριση στο μεγάλο τελικό (χάρη στο 2-0 από το πρώτο παιχνίδι) αλλά παρόλα αυτά η ένταση μεταξύ των δύο συμπολιτισσών δεν λέει να σταματήσει.

Η αρχή έγινε με τον τσακωμό μεταξύ του Ρίντιγκερ και του Τάρε στο πάρκινγκ του σταδίου ενώ η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή καθώς μέσα στη δίνη του κυκλώνα βρέθηκαν ο Φραντσέσκο Τότι από πλευράς Ρόμα και ο Φελίπε Άντερσον από πλευράς Λάτσιο.

Ο "χαμός" ξεκίνησε όταν η ιστοσελίδα "Laziopress" δημοσίευσε video από κάμερα που είναι εντός αγωνιστικού χώρου πυο δείχνει τον Φραντσέσκο Τότι, την ώρα που βρίσκεται στη γραμμή του πλαγίου άουτ και προθερμαίνεται (λίγο αργότερα πέρασε στο ματς ως αλλαγή). πρώτα να προσποιείται πως θα πετάξει τη μπάλα πάνω στον Γουάλας της Λάτσιο και έπειτα να του την πετάει στο κεφάλι από κοντινή απόσταση!

Tο τρομερό unfair του Τότι και το "αρχ@@@@@" του Άντερσον!

Η συγκεκριμένη κίνηση έφερε πολλές αντιδράσεις, με τους "λατσιάλι" οπαδούς να πνέουν μένεα κατά του καπιτάνο της Ρόμα και τους ρομανίστι να τον στηρίζουν, με έναν μάλιστα εξ αυτών να σχολιάζει το εν λόγω video στο Instagram ως εξής: "Μπράβο αρχηγέ, έπρεπε να τον χτυπήσεις πιο δυνατά".

Λίγο αργότερα ήρθε ο Φελίπε Άντερσον να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν το "αρχ@@@@" που έγραψε στο Instagram για να σχολιάσει το video, απευθυνόταν στον Τότι ή στον οπαδό της Ρόμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ VIDEO ΠΟΥ "ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ":

News 24/7

24MEDIA NETWORK