Το tweet που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Κασίγιας: "Είμαι γκέι, σεβαστείτε με"

Στο επιβεβαιωμένο προφίλ του Ίκερ Κασίγιας στο Twitter ανέβηκε ένα tweet το οποίο έγραφε: "Ελπίζω να με σεβαστείτε. Είμαι γκέι".

FILE - In this Monday, May 6, 2019 file photo, Spanish goalkeeper Iker Casillas talks to journalists outside a hospital in Porto, Portugal. Former Spain and Real Madrid goalkeeper Iker Casillas said Monday June 15, 2020, he will not run for president of the Spanish soccer federation. Casillas said the main reason that led him to change his mind was the exceptional social, economic and health situation that our country is suffering. (AP Photo/Luis Vieira, File)
Ξαναχτυπά με νέο tweet ο Κασίγιας AP PHOTO/LUIS VIEIRA, FILE

Στο επιβεβαιωμένο προφίλ του Ίκερ Κασίγιας στο Twitter ανέβηκε ένα μήνυμα το μεσημέρι της Κυριακής που προκάλεσε συζήτηση.

"Ελπίζω να με σεβαστείτε. Είμαι γκέι", γράφει το σχετικό μήνυμα στο λογαριασμό του 41χρονου βετεράνου της Ρεάλ και της Πόρτο, το οποίο συνοδεύεται από το hashtag "καλή Κυριακή".

Το tweet του Κασίγιας απέκτησε σε δευτερόλεπτα χιλιάδες likes και retweets, ενώ ένας από τους χρήστες της πλατφόρμας που του απάντησαν ήταν ο επί χρόνια συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας, Κάρλες Πουγιόλ. "Ήρθε η ώρα να πούμε την ιστορία μας, Ίκερ", ήταν το μήνυμα του πρώην αρχηγού της Μπαρτσελόνα, το οποίο συνόδευσε με δύο emoji.

News 24/7

24MEDIA NETWORK