Το UEFA Champions League επιστρέφει με δυνατές μάχες στην COSMOTE TV

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Το UEFA Champions League επιστρέφει με δυνατές μάχες στην COSMOTE TV

Το UEFA Champions League επιστρέφει δυναμικά με τη φάση των «16», ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Οι σημερινές κι οι αυριανές αναμετρήσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα μεταδοθούν κανονικά, με δημοσιογραφική περιγραφή, μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Σήμερα Τρίτη 16/2, το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το πολυαναμενόμενο ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο των Γάλλων. Την αγωνιστική δράση της ημέρας συμπληρώνει το μεγάλο ματς Λειψία-Λίβερπουλ (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Αύριο Τετάρτη 17/2 η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει τους «δράκους» της Πόρτο στην έδρα τους (22.00, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ Σεβίλη και Ντόρτμουντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, σε μια αμφίρροπη μάχη (22.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Η δορυφορική υπηρεσία της COSMOTE TV λειτουργεί κανονικά και δεν αντιμετωπίζει κανένα τεχνικό πρόβλημα λόγω της κακοκαιρίας. Αν κάποιος συνδρομητής αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σήμα του, μπορεί να ελέγξει το δορυφορικό του πιάτο, για πάγο ή χιόνι. Εναλλακτικά, μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες μέσα από το app της νέας COSMOTE TV.

News 24/7

24MEDIA NETWORK