Το βασιλικό δίλημμα: Μόντριτς ή Κασεμίρο;

Οι Σαουδάραβες κινούνται για νέες μεταγραφικές "βόμβες" τη χειμερινή περίοδο και τα ονόματα των Μόντριτς - Κασεμίρο βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Real Madrid's Luka Modric, right, celebrates his goal with his teammate Casemiro during the La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Μόντριτς - Κασεμίρο μαζί στην Ρεάλ AP PHOTO/ANDREA COMAS

Δύο παίκτες με κοινό παρελθόν και πολλές επιτυχίες με φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στο προσκήνιο για μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία το Ιανουάριο. Ο ένας είναι ο Λούκα Μόντριτς, διακαής πόθος του ασιατικού βασιλείου κι ο άλλος ο Κασεμίρο που τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει μπει στη λίστα των προς πώληση ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ρεπόρτερ Ρούντι Γκαλέτι είναι αυτός που αναφέρει στο Twitter πως η Αλ Χιλάλ έχει κάνει φόκους πάνω στους δύο μέσους. Το ρεπορτάζ σημειώνει πως το κλαμπ δεν τους θέλει πακέτο αλλά έναν από τους δύο αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή με τις ομάδες τους.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Μόντριτς με την Ρεάλ εκπνέει το καλοκαίρι ενώ αυτό του Βραζιλιάνου με τους Κόκκινους Διαβόλους έχει διάρκεια έως το 2026. Οι Άγγλοι είχαν πληρώσει λίγο πάνω από 70.000.000 ευρώ το 2022 για τον 31χρονο αμυντικό μέσο και τώρα μοιάζει οι σχέσεις παίκτη - ομάδας να μην βρίσκονται σε καλό φεγγάρι.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και ο χειμώνας αναμένεται να είναι... καυτός με τις κινήσεις των Σαουδαράβων οι οποίοι έχουν δείξει ότι δεν ανησυχούν να δώσουν τα 50.000.000 ευρώ ας πούμε που φέρεται να ζητάει η Γιουνάιτεντ για να αποδεσμεύσει τον πρώην "βράχο" της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK