Το βασιλικό συμβόλαιο του Ινσίνιε στην Τορόντο προβλέπει αυτοκίνητα, σπίτια και ιδιωτικές πτήσεις

Η μετακίνηση του Λορέντζο Ινσίνιε από τη Νάπολι στην Τορόντο το προσεχές καλοκαίρι θεωρείται πλέον δεδομένη. Μάλιστα η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε ότι η ομάδα από τον Καναδά έδωσε στον 30χρονο διεθνή ένα βασιλικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 8 εκατ. και έξτρα παροχές προκειμένου ν' αποσπάσει το "ναι".

Το βασιλικό συμβόλαιο του Ινσίνιε στην Τορόντο προβλέπει αυτοκίνητα, σπίτια και ιδιωτικές πτήσεις
@2018 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Η Νάπολι δεν κατάφερε να πείσει τον -αρχηγό της- Λορέντζο Ινσίνιε να επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν στο οικονομικό σκέλος, με τον 30χρονο επιθετικό να αρνείται την προσφορά του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για συμβόλαιο 3,5 εκατομμυρίων ευρώ συν 1,5 εκατ. με τη μορφή μπόνους, γιατί τη θεώρησε ιδιαίτερα χαμηλή.

Ως εκ τούτου ο Ιταλός διεθνής ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και να αποχωρήσει ως ελεύθερος μετά από 12 χρόνια στην ομάδα του ιταλικού νότου. Συγκεκριμένα, ο Ινσίνιε ετοιμάζει βαλίτσες για τον Καναδά, καθώς στην Ιταλία θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στην Τορόντο, σύμφωνα με το Gazzetta dello Sport.

Κι αυτό γιατί η ομάδα του MLS, κατέθεσε στον 30χρονο μία άκρως δελεαστική πρόταση για πενταετές συμβόλαιο και απολαβές ύψους 8 εκατ. ευρώ τον χρόνο, στις οποίες θα προστεθούν και μια σειρά από επιπλέον παροχές όπως αυτοκίνητα, σπίτια και ιδιωτικές πτήσεις προς την Ιταλία.

Η συμφωνία, που βρίσκεται στο τελικό στάδιό της, θα τεθεί σε ισχύ από τον ερχόμενο Ιούνιο. Πάντως η επισημοποίηση του deal θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου, όταν και θα κλείσει η αγορά στο MLS ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Γι' αυτό και την προσεχή εβδομάδα εκπρόσωποι της Τορόντο θα βρεθούν στην Ιταλία προκειμένου να συναντήσουν τον ατζέντη του παίκτη και να τακτοποιηθούν από κοινού τις τελευταίες λεπτομέρειες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK