Το 'βέλος' του Βέλλιου στον Βελλίδη ταξίδευε 476 λεπτά

Ο Βέλλιος περίμενε 476 λεπτά για να ανοίξει λογαριασμό με τον Ατρόμητο. Και σίγουρα κάθε ένα από αυτά άξιζε την αναμονή, καθώς ο 27χρονος φορ μάλλον δεν θα έχει αντίπαλο για το γκολ της σεζόν, έστω κι αν ακόμη είναι Σεπτέμβρης.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ο Βέλλιος έχει σκοράρει ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Λαμία (2-2) και οι συμπαίκτες του σπεύδουν να τον συγχαρούν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)

Το φετινό καλοκαίρι ο Απόστολος Βέλλιος αποφάσισε να επαναπατριστεί. Για δεύτερη φορά, αφήνοντας την Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ψάχνοντας το τελευταίο restart της καριέρας του, εκεί όπου έβαλαν γερές βάσεις για την δική τους οι Κώστας Μήτρογλου και Ευθύμης Κουλούρης: στο Περιστέρι, με την φανέλα του Ατρομήτου. Το βάρος δεν ήταν και μικρό. Εκτός από τις απαντήσεις στον ίδιο του τον εαυτό, ο 27χρονος φορ καλούνταν να μπει στα παπούτσια του Κουλούρη, του νυν επιθετικού της Τουλούζ που άφησε πίσω του τα 25 περσινά γκολ για λογαριασμό της ομάδας του Περιστερίου.

Το ξεκίνημα της καριέρας του Βέλλιου στον Ατρόμητο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ελπιδοφόρο. Άσφαιρος στα 4 ευρωπαϊκά ματς στα προκριματικά του Europa League, άσφαιρος και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ήταν φανερό πως βρίσκεται σε διαδικασία... ψαξίματος, γενικώς. Ρυθμού, πατημάτων, χημείας με τους συμπαίκτες του, σωστών τοποθετήσεων, εκτέλεσης.

Φτάνοντας στην 2η αγωνιστική και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία, ο Βέλλιος ήταν το '9άρι' στην ενδεκάδα του Ατρομήτου και χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα μετά από 79 λεπτά αγώνα και το σκορ στο 2-1 για τους γηπεδούχους. Ο διεθνής φορ είχε συμπληρώσει αισίως 476 λεπτά χωρίς να πανηγυρίσει κάποιο γκολ και έψαχνε εναγωνίως την στιγμή που θα τον απελευθερώσει.

Και αφού είδε πως δεν είχε την ευκαιρία να το πετύχει με νορμάλ τρόπο, είπε να κάνει τον... Πελέ. Υποδέχθηκε τη σέντρα του Νάστου με πλάτη στο τέρμα στο ύψος της περιοχής, σήκωσε τη μπάλα με το δεξί και με ένα ασύλληπτο ψαλιδάκι 'κατέστρεψε' τον Βελλίδη!

Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, που δύσκολα συναντά κανείς στα ελληνικά γήπεδα, από έναν παίκτη που στο παρελθόν έχει αποδείξει πως έχει τις σπέσιαλ εκτελέσεις στο ρεπερτόριο του. Ο Απόστολος Βέλλιος δεν έπασχε από ταλέντο στην καριέρα του, αλλά από επιλογές. Αποφάσισε να αγωνιστεί στον Ατρόμητο και άνοιξε λογαριασμό με ένα γκολ - όνειρο. Τα 476 λεπτά που χρειάστηκε να περιμένει μοιάζουν πολύ λίγα, για την στιγμή που χάρισε στο ΔΑΚ Λαμίας. Και σίγουρα κάθε ένα από αυτά άξιζε την αναμονή.

Είναι τελικά κακός προπονητής ο Ζιντάν; Το Pod-όσφαιρο έχει την απάντηση:


News 24/7

24MEDIA NETWORK