Το video από τα αποδυτήρια της Γιουβέντους με τον έξαλλο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό από το Champions League

Απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ της Amazon για την περασμένη σεζόν της Γιουβέντους αναδεικνύει την ένταση και τα νεύρα στα αποδυτήρια των "μπιανκονέρι" μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι έξαλλος και να τα βάζει με όλους.

Το video από τα αποδυτήρια της Γιουβέντους με τον έξαλλο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό από το Champions League
TWITTER

Η Amazon Prime κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Γιουβέντους: όλα ή τίποτα", στο οποίο και παρουσιάζονται διάφορες στιγμές από τα αποδυτήρια της Βέκια Σινιόρα. Μία από τις σκηνές που κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral ήταν η ένταση μετά τον αποκλεισμό από τη φάση των "8" στο Champions League.

Αν και η Γιουβέντους είχε πάρει τη νίκη με 3-2 στην παράταση απέναντι στην Πόρτο, οι "δράκοι" ήταν εκείνοι που εξασφάλισαν τελικά, την παρουσία τους στη συνέχεια της διοργάνωσης, χάρη στον λυτρωτή πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, που πέτυχε το χρυσό γκολ στο 115'.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν έξαλλος, δεν μπορούσε να κρύψει τα νεύρα του, ξεσπώντας στους συμπαίκτες του. Μάλιστα, είχε μία έντονη λογομαχία με τον Κουαδράδο, τονίζοντας πως η ισχυρή προσωπικότητα της ομάδας είναι αναγκαία αν θέλουν να αγωνίζονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

"Παίξαμε σκ@τ@! Πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο! Δεν παίξαμε καθόλου! Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δεν παίξαμε καθόλου! Πρέπει να δούμε την αλήθεια! Παίζουμε στο Champions League και πρέπει να έχουμε ισχυρή προσωπικότητα για να παίζουμε σε αυτά τα ματς", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πορτογάλου σταρ που δεν μπορούσε να ηρεμήσει παρά τις παραινέσεις των υπολοίπων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK