Το video που θα σε κάνει να λατρέψεις τον Ντοναρούμα!

Θεωρείται ο γκολκίπερ της επόμενης 20ετίας για το ιταλικό ποδόσφαιρο και όχι άδικα. Δείτε τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να "κατεβάζει τα ρολά" σε μία από τις προπονήσεις της Μίλαν (video)!

Το video που θα σε κάνει να λατρέψεις τον Ντοναρούμα!

Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους βλέποντας στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα διαδεχτεί τον Τζίτζι Μπουφόν ως ο φύλακας-άγγελος της ποδοσφαιρικής Ιταλίας όμως η Μίλαν ούτε που συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησής του ακόμα και με προτάσεις που περιλαμβάνουν ακόμα και... οκτώ μηδενικά.

Το video που θα σε κάνει να λατρέψεις τον Ντοναρούμα!

Και η αλήθεια είναι πως οι Μιλανέζοι σκέφτονται σωστά αφού ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έχει δείξει στα 50 ματς συνολικά που έχει φορέσει τη φανέλα της Μίλαν πως είναι λίρα εκατό και η λογική λέει πως όσο συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς τόσο θα βελτιώνεται και ταυτόχρονα θα αυξάνεται ακόμα περισσότερο η τιμή του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Την μεγάλη του κλάση την δείχνει στους αγώνες ωστόσο η Μίλαν έχει την ευκαιρία να την θαυμάζει καθημερινά μέσω των προπονήσεων, με ένα video που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες μέσω διαδικτύου να αποδεικνύει για ποιό λόγο ο 17χρονος Ιταλός πορτιέρε αντιμετωπίζει ήδη ως "φαινόμενο". Δείτε τον να πραγματοποιεί εντυπωσιακές επεμβάσεις με όπλα τα τρομερά ρεφλέξ του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το Super Cup στη Μίλαν: νίκησε την Γιουβέντους στα πέναλτι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK