Το video της τρελής υποδοχής των οπαδών στους παίκτες της ΑΕΚ

Οι φίλοι της ΑΕΚ αντάμειψαν τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του κάνοντας τη νύχτα... μέρα σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού και η Ένωση τα κατέγραψε όλα και τα παρουσίασε μέσω συλλεκτικού video!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Στο 81ο λεπτό ζούσε έναν εφιάλτη μετά το γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ όμως περίπου 15 λεπτά μετά βρισκόταν στον έβδομο ουρανό και μέσα (για τα καλά) στο παιχνίδι του τίτλου.

Η ΑΕΚ έκανε σούπερ ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό μέσα στο άνδρο του μεγάλου αντιπάλου της και ενθουσίασε τον κόσμο της που δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στο Holiday Inn, σε στιγμές που καταγράφησαν από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

"Υπάρχουν οι "μεταγραφές αεροδρομίου", υπάρχουν και οι... νίκες ξενοδοχείου. Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ζήσει από κοντά την τεράστια ανατροπή στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως περισσότεροι από χίλιοι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού και περίμεναν την αποστολή των νικητών να επιστρέψει εκεί.

Η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα, τα τραγούδια και τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα για πάνω από δύο ώρες και οι θριαμβευτές αποθεώθηκαν από τους εκστασιασμένους οπαδούς. Ο δε σκόρερ της νίκης της Γιώργος Γιακουμάκης μεταφέρθηκε από το πούλμαν στο ξενοδοχείο στους ώμους των οπαδών!

Η κάμερα του AEK TV ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα: τα τελευταία μέτρα της διαδρομής του πούλμαν, την υποδοχή των παικτών και τα τραγούδια του θριάμβου, την άφιξη του Δημήτρη Μελισσανίδη και το... πάρτι στο ξενοδοχείο. Απολαύστε το βίντεο", αναφέρει χαρακτηριστικά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θέλοντας να προαναγγείλει το τρίτο ημίχρονο μετά τον θρίαμβο της Ένωσης στο Φάληρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK