Το wonderkid που είχαν οι Γερμανοί στα χέρια τους αλλά κατέληξε στην Τουρκία και τους "τιμώρησε"

Οι Τούρκοι νίκησαν τους Γερμανούς σε φιλική αναμέτρηση εκτός έδρας και ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Κενάν Γιλντίζ.

Turkey's Kenan Yildiz celebrates after he scored his side's second goal during an international friendly soccer match between Germany and Turkey in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Markus Schreiber)
Ο Κενάν Γιλντίζ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στους Γερμανούς AP PHOTO/MARKUS SCHREIBER

Ο Κενάν Γιλντίζ γεννήθηκε στο Ρέγκενσμπουργκ και μπορούσε να αγωνιστεί στην εθνική Γερμανίας καθώς έχει την υπηκοότητα. Ωστόσο, η Νάσιοναλμανσαφτ δεν πρόλαβε και ο μέσος της Γιουβέντους που θεωρείται wonderkid αγωνίζεται με την Τουρκία.

Στη φιλική αναμέτρηση Γερμανίας - Τουρκίας ο Γιλντίζ για πρώτη φορά ήταν στην αρχική ενδεκάδα και σκόραρε κιόλας. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 2-3 σε μία σπέσιαλ βραδιά για τον γεννημένο το 2005 ποδοσφαιριστή της Μεγάλης Κυρίας.

Ο 18χρονος Κενάν άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία από την πόλη στην οποία γεννήθηκε και μετέπειτα πέρασε στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου. Το 2022 ο Τούρκος αποχώρησε από τους Βαυαρούς και υπέγραψε ως ελεύθερος με τους Ιταλούς. Ο Γιλντίζ παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έχει ύψος 1,85μ. και χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK