Το ξέσπασμα του Ταχτσίδη κατά φιλάθλων γυρίζει μπούμερανγκ απ'την... κατάρα του

Οι φίλαθλοι της Λέτσε επιτέθηκαν στα social media στον Παναγιώτη Ταχτσίδη και αυτός αντέδρασε μέσω του ίδιου διαύλου, παρά τη νίκη της ομάδας τους επί της Λάτσιο. Αιτία; Η... κατάρα του Έλληνα μέσου στην ομάδα.

Ο Σεκό Φοφανά της Ουντινέζε μονομαχεί με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη της Λέτσε για τη Serie A 2019-2020 στο 'Βία ντελ Μάρε', Λέτσε | Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020
Ο Σεκό Φοφανά της Ουντινέζε μονομαχεί με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη της Λέτσε για τη Serie A 2019-2020 στο 'Βία ντελ Μάρε', Λέτσε | Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 LAPRESSE VIA AP/DONATO FASANO

Η 31η αγωνιστική της Serie A αποδεικνύεται καθοριστική για την ανάδειξη πρωταθλητή στην Ιταλία. Η Γιουβέντους ηττήθηκε από τη Μίλαν έπειτα από μία απίστευτη ανατροπή των 'ροσονέρι', ωστόσο η συνδιεκδικήτρια του σκουντέτο, Λάτσιο, γνώρισε αναπάντεχη εκτός έδρας ήττα από τη Λέτσε, με συνέπεια η διαφορά των δύο συλλόγων να παραμείνει στους 7 βαθμούς.

Η ομάδα της Απουλίας δεν είναι άγνωστη στο ελληνικό κοινό, αφού έχει στις τάξεις της έναν Έλληνα διεθνή. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης φέτος μετράει 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τους 'τζιαλορόσι', ωστόσο απουσίαζε από τον θρίαμβο κόντρα στη Λάτσιο λόγω τιμωρίας. Παρά το θετικό αποτέλεσμα, μάλιστα, έστειλε ένα μήνυμα οργής μέσω των social media προς οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι αποφάσισαν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να του επιρρίψουν ευθύνες για τη συνολική σεζόν της ομάδας που παλεύει για την παραμονή.

"Μου 'χετε σπάσει τα αρχ@@@@. Θέλετε να κριτικάρετε χωρίς να ξέρετε τι χρώμα έχει η μπάλα και μόνο μιλάτε. Το μόνο πράγμα που με νοιάζει είναι η ομάδα", έγραψε σε story στο instagram ο 29χρονος μέσος, συνοδεύοντάς το με μια φωτογραφία κατά την οποία πανηγυρίζει έξαλλα από το 'Βία ντελ Μάρε' τη νίκη επί της Λάτσιο.

Το instagram story του Παναγιώτη Ταχτσίδη κατά φιλάθλων της Λέτσε
Το instagram story του Παναγιώτη Ταχτσίδη κατά φιλάθλων της Λέτσε

Η αντίδραση των φίλων της Λέτσε στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο μοιάζει παράλογη, όμως έχει μία συγκεκριμένη εξήγηση που φτάνει πίσω μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, τότε άρχισε να απλώνεται η διαφαινόμενη... κατάρα του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, αφού το εντός έδρας 2-2 με την Τζένοα για την 15η αγωνιστική ήταν και το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε κι η ομάδα του κατέκτησε έστω έναν βαθμό.

Το καλεντάρι δεν ψεύδεται. Την επόμενη αγωνιστική, η Λέτσε αντιμετώπισε την Μπρέσια εκτός έδρας με τον Ταχτσίδη βασικό και γνώρισε την ήττα 0-3. Ακολούθησαν ήττες από Μπολόνια, Ουντινέζε και Πάρμα, όλες με τον Ταχτσίδη στην ενδεκάδα. Στις 19 Ιανουαρίου, η Λέτσε υποδέχθηκε την Ίντερ, η οποία ακόμα βρισκόταν μέσα στον στόχο του πρωταθλήματος. Ο Ταχτσίδης κάθισε στον πάγκο κι η Λέτσε κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Φάμπιο Λιβεράνι επανέφερε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στο βασικό σχήμα την επόμενη αγωνιστική στη Βερόνα, ωστόσο η ομάδα του γνώρισε την ήττα 0-3. Το σενάριο της... κατάρας ενισχύεται αμέσως μετά. Ο Ταχτσίδης τραυματίζεται και χάνει τα επόμενα παιχνίδια. Η Λέτσε υποδέχεται την Τορίνο και επικρατεί με 4-0, ενώ κάνει τη μεγάλη έκπληξη και νικάει τη Νάπολι μέσα στο 'Σαν Πάολο' με 3-2. Ο Ταχτσίδης επιστρέφει στο ματς με τη ΣΠΑΛ, αλλά είναι ανέτοιμος για να αγωνιστεί και κάθεται στον πάγκο. Τελικό αποτέλεσμα; Νίκη 3-2.

Οι 3 σερί νίκες έβγαλαν τη Λέτσε από τη διακεκαυμένη ζώνη. Ήταν η ώρα να επιστρέψει ο Ταχτσίδης στη βασική ενδεκάδα του Λιβεράνι και στα επόμενα 4 παιχνίδια που συνέβη αυτό, η Λέτσε γνώρισε συντριβές: 0-4 στο 'Ολίμπικο' από τη Ρόμα, 2-7 εντός έδρας από την Αταλάντα, 1-4 εντός έδρας από τη Μίλαν και 0-4 εκτός έδρας από τη Γιουβέντους. Το πρόγραμμα ομολογουμένως ήταν δύσκολο, ωστόσο ούτε στη συνέχεια κατάφερε να κερδίσει κάτι, απέναντι σε πιο βατούς αντιπάλους. Ήττα από τη Σαμπντόρια εντός έδρας (1-2), ήττα από τη Σασουόλο εκτός έδρας (2-4).

Την Τρίτη, η Λέτσε αντιμετώπιζε τη Λάτσιο. Συνδιεκδικήτρια του τίτλου και η 2η καλύτερη ομάδα της χώρας. Ο Ταχτσίδης ήταν τιμωρημένος και δεν γινόταν να αγωνιστεί, ύστερα από 6 σερί παιχνίδια βασικός, ύστερα από 6 σερί ήττες. Τελικό αποτέλεσμα; 2-1 υπέρ της Λέτσε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK