Το ξύλο βγήκε από την ΕΠΑΕ

Το ξύλο βγήκε από την ΕΠΑΕ
Σκηνές "σκληρού ροκ" -όπως είχε πει κάποτε και ο Κώστας Λαλιώτης- διαδραματίστηκαν στην γενική συνέλευση της ΕΠΑΕ την Τρίτη με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Κούγια και Αχιλλέα Μπέο. "Σιγά το νέο" θα πείτε και δεν θα έχετε άδικο. Βλέπετε, όσο υπάρχουν τέτοιου είδους παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα λείπουν τα κωμικοτραγικά γεγονότα. Καλύτερα, συμπληρώνουμε εμείς, για να έχουμε να γράφουμε λίγο πιο ανάλαφρα, αφού τέτοιες καταστάσεις θέλουν την αρμόζουσα αντιμετώπιση.

Το επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες άρχισε όταν ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε φραστικά στον Αχιλλέα Μπέο με αποτέλεσμα να ακουστούν βαριές εκφράσεις. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο κ.Μπέος πήγε να χτυπήσει τον παράγοντα του ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι, όμως, που δεν έγινε αφού τον συγκράτησαν οι ψυχραιμότεροι. Λίγο αργότερα, ο κ.Κούγιας παραδέχθηκε πως ο "ισχυρός" άνδρας του Πανιώνιου προσπάθησε να χειροδικήσει εναντίον του, αλλά ουδέποτε κατάφερε να τον ακουμπήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος επιβεβαίωσε τον ξυλοδαρμό του Αλέξη Κούγια από τον Αχιλλέα Μπέο.
Το σκηνικό έγινε κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ο οποίος μέρα με τη μέρα καταλαβαίνει που έχει μπλέξει και σίγουρα μετανιώνει για την επιλογή του να ασχοληθεί με τα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ όταν είδε το συγκεκριμένο επεισόδιο, αναφώνησε "πω, πω που βρίσκομαι...".

Οταν ο "αγώνας" στην "αρένα" της ΕΠΑΕ έλαβε τέλος, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στους δημοσιογράφους για το σκηνικό που διαδραματίστηκε και εξήγησε τους λόγους: "Ίσως είναι καλό αυτό που συνέβη σήμερα, γιατί ο κ. Μπέος πρέπει να μείνει εκτός ποδοσφαίρου, καθώς αυτό τον έχει αποβάλει. Με αυτού του είδους τις συμπεριφορές δεν επιβάλεις απόψεις. Δεν φοβήθηκα, δεν είχε επιχειρήματα, έτσι αντιδρά. Το ποδόσφαιρο τον έχει αποκηρύξει. Ακούστηκε μια απειλή από το στόμα του για την οικογένεια μου, αλλά δεν νομίζω να την εννοούσε. Πέρσι παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα στη Ν. Σμύρνη με τους τσάμπα μάγκες. Είχα μιλήσει πέρσι για δυο προέδρους ομάδων που βγάζουν λεφτά από το ποδόσφαιρο. Νόμιζε ότι φωτογραφήθηκε. Κατάλαβε ότι είναι εκτός ποδοσφαίρου".

Το συμπέρασμα απ'όλα τα παραπάνω θα μπορούσε να το γράψει μόνο ο μέγας Τζίμης Πανούσης, ο οποίος έχει και το... αλάθητο της λογοκρισίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK