Το ζευγάρι Γιούβε-Ρεάλ φιγουράρει και σε... νυφικά!

Μία ημέρα έμεινε για τον τελικό του Champions League και το Κάρντιφ αδημονεί για τη μάχη της Γιουβέντους με την Ρεάλ. Ακόμα και τα μαγαζιά που απευθύνονται σε μέλλουσες νύφες!

Merchandise on sale in Cardiff Wales  Thursday June 1, 2017 ahead of the Women's Champions League Final Thursday evening between Lyon and PSG and the men's final on Saturday between Juventus and Real Madrid. (Nick Potts/PA via AP)
Merchandise on sale in Cardiff Wales Thursday June 1, 2017 ahead of the Women's Champions League Final Thursday evening between Lyon and PSG and the men's final on Saturday between Juventus and Real Madrid. (Nick Potts/PA via AP) AP

Γιουβέντους και Ρεάλ θα παίξουν τα... ρέστα τους το βράδυ του Σαββάτου ώστε να στεφθούν πρωταθλήτριες Ευρώπης στο "Millennium Stadium" του Κάρντιφ και να κλείσουν με άκρως εντυπωσιακό τρόπο της σεζόν τους (η Γιουβέντους θα κάνει τρεμπλ ενώ η Ρεάλ έχει ήδη πάρει το πρωτάθλημα στην Ισπανία μετά από πέντε χρόνια) και το τρομερό είναι πως η πόλη "αναπνέει" για αυτό το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι.

Δεν είναι μόνο οι 18.000 φίλοι από κάθε ομάδα που θα βρεθούν στις εξέδρες αλλά και οι ντόπιοι που ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το εν λόγω ματς, με την παράκρουση για τον τελικό να έχει "χτυπήσει" μέχρι και τα μαγαζιά που πουλούν ρούχα.

Απόδειξη ένα μαγαζί στο Κάρντιφ που πουλάει νυφικά και τουαλέτες για γάμους, καθώς στη βιτρίνα του υπάρχουν δύο νυφικά, το ένα δίπλα στο άλλο, όπου στο ένα έχει κρεμαστεί κασκόλ της Ρεάλ και στο άλλο κασκόλ της Γιουβέντους.

Το ζευγάρι Γιούβε-Ρεάλ φιγουράρει και σε... νυφικά!

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK