To ζηλευτό γκολ-ποίημα του Ζλάταν μόνο αυτός μπορούσε να το βάλει

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όπου κι αν παίζει πλέον, ο 37χρονος Ιμπραχίμοβιτς παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος: ένας μπον βιβέρ γκολτζής! Δείτε το απίθανο τέρμα που σημείωσε στο MLS.

LA Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, center left, of Sweden, celebrates his goal with Chris Pontius, center right, Perry Kitchen, right, and Ola Kamara during the second half of an MLS soccer match against the Real Salt Lake Saturday, June 9, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 3-0. (AP Photo/Jae C. Hong)
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι ο ποδοσφαιριστής που χειρίζεται το τεράστιο κορμί του καλύτερα από τον καθένα.

Βλέποντας τον κόσμο από τα 195 εκατοστά, θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για ένα "όρθιο ξύλο" που στέκεται στο γήπεδο και περιμένει τις... αγγλικές σέντρες για να σκοράρει.

Κόντρα ωστόσο στη... φύση του, ο Σουηδός σούπερ σταρ ελέγχει τόσο άρτια το σώμα του που καταφέρνει να κινείται στον αέρα σαν ο καλύτερος αθλητής πολεμικών τεχνών.

Το τέρμα που σημείωσε στον σαββατιάτικο αγώνα των Γκάλαξι στο Τορόντο έχει, αναμφίβολα, μέσα του από Μπρους Λι! Εναέρια πιρουέτα και τελείωμα στην κίνηση. Μια ενέργεια που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να σκεφτεί και να εκτελέσει τόσο αρμονικά που να φαίνεται απλή.

Καμία τύχη για τον αντίπαλο γκολκίπερ. Fatality!

Μ' αυτό μάλιστα το γκολ έφτασε τα 500 στην καριέρα του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK