"Τοίχος" η άμυνα της Ρόμα και ιταλική αποθέωση για Μανωλά!

Ο Στέλιος Μανωλάς παραμένει και φέτος ο ηγέτης στην άμυνα της Ρόμα και το ματς με την Μίλαν έδωσε μία καλή ευκαιρία σε ιταλικό ΜΜΕ να αποθεώσει τον Έλληνα άσο.

"Τοίχος" η άμυνα της Ρόμα και ιταλική αποθέωση για Μανωλά!

Η Ζενίτ έδινε "γη και ύδωρ" στην Ρόμα και στον ίδιο για να τον κάνει δικό της όμως ο Κώστας Μανωλάς επέλεξε... Serie A και μέχρι στιγμής δικαιώνεται. Στα πρώτα έξι ματς που έχει δώσει η ομάδα της "αιώνιας πόλης" στο πρωτάθλημα μετράει 5 νίκες και 1 μόλις ήττα, με τον Έλληνα στόπερ να προσφέρει ασφάλεια στα μετώπισθεν και να επιβεβαιώνει την κλάση του και στο ματς με την Μίλαν το βράδυ της Κυριακής.

Τότε που οι Μιλανέζοι χρειάστηκε να έρθει το 62ο λεπτό για την πρώτη τους τελική προς την εστία της Ρόμα, με το φινάλε του αγώνα να βρίσκει πάντως τους Ρωμαίους να επικρατούν με 2-0 και να καμαρώνουν για το γεγονός πως έχουν δεχτεί μόλις 1 γκολ στα τελευταία 360 λεπτά πρωταθλήματος!

"Τοίχος" η άμυνα της Ρόμα και ιταλική αποθέωση για Μανωλά!

Η πολύ καλή εικόνα της Ρόμα "υποχρέωσε" μάλιστα την "Corriere dello Sport" να σταθεί στη συμβολή του Μανωλά χαρακτηρίζοντάς τον μαζί με τον παρτενέρ του στο κέντρο της ρωμαϊκής άμυνας, Φάτσιο, ως "το φράγμα της Ρόμα".

"Πέντε γκολ παθητικό, τέσσερα σε έξι ματς πρωταθλήματος, ένα στο Champions League σε δύο αγώνες... Τώρα το δίδυμο του Έλληνα με τον Αργεντίνο έχει επιστρέψει στα επίπεδα σιγουριάς της περασμένης σεζόν.

Στο ματς με την Μίλαν οι δύο επιθετικοί του Μοντέλα δεν βρήκαν καθόλου χώρο και μόνο μία φορά ο Κάλινιτς μπόρεσε να ολοκληρώσει προσπάθειά του, που όμως αποκρούστηκε εύκολα από τον κίπερ Άλισον.

Ουσιαστικα Μανωλάς και Φάτσιο συνέθεσαν έναν τοίχο πάνω στον οποίο έπεφταν συνέχεια οι Αντρέ Σίλβα και Κουτρόνε...", αναφέρει η "Corriere dello Sport" σε σημερινό της δημοσίευμα με αφορμή την εμφάνιση του Μανωλά στο 2-0 της Ρόμα στο "Σαν Σίρο".

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Ρόμα στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK