Τον αντικατέστησε στον Παναθηναϊκό, τώρα και στη Νότιγχαμ

Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν ο διάδοχός του Στέφανο Καπίνο στα γκολπόστ του "τριφυλλιού", αυτή τη φορά θα καλύψει το κενό του εφεδρικού κίπερ στη Φόρεστ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Από ένα σημείο και μετά οι ποδοσφαιρικές διαδρομές του Στέφανο Καπίνο και του Λουκ Στιλ είναι σχεδόν παρόμοιες. Διότι όταν ο ένας φεύγει, ο άλλος πηγαίνει.

Το καλοκαίρι του 2014 ήταν ο Άγγλος, με εισήγηση Νίκου Νταμπίζα, που πήρε τα... γάντια του Έλληνα τερματοφύλακα, όταν αυτός έφυγε για τη Μάιντς, και μαζί τη θέση του ως Νο1 στον Παναθηναϊκό. Κάθισε μάλιστα τρεις "γεμάτες" σεζόν και δέθηκε με το "τριφύλλι".

Πλέον τους δυο τους θα τους "ενώνει", κατά μεγάλη πιθανότητα, και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Διότι όπως διάφορα τοπικά μέσα γράφουν ο 34χρονος (σε δύο μήνες) γκολκίπερ έχει επιλεγεί να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον κατά δέκα χρόνια νεότερό του Έλληνα στο ρόστερ της ομάδας του Αϊτόρ Καράνκα.

Ο Στιλ δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπρίστολ Σίτι και εφόσον όλα κυλήσουν βάσει σχεδιασμού, θα γίνει ο δεύτερος κίπερ της Φόρεστ πίσω από τον Ρουμάνο Παντιλίμον. Σ'αυτήν την περίπτωση ο Τζόρνταν Σμιθ θα παραχωρηθεί δανεικός για να έχει χρόνο συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK