Τον απέλυσε η Μπαρτσελόνα επειδή κριτίκαρε τον Μέσι!

Ένας διευθυντικό στέλεχος της Μπαρτσελόνα έκανε το "λάθος" να ασκήσει κριτική στον Λιονέλ Μέσι μετά την πρόκριση εις βάρος της Μπιλμπάο και τιμωρήθηκε άμεσα. Με απόλυση!

Τον απέλυσε η Μπαρτσελόνα επειδή κριτίκαρε τον Μέσι!

Αυτό θα πει "καθάρισμα" με συνοπτικές διαδικασίες! Ο Πέρε Γκρατακός εξέφρασε μία άποψη που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη όταν αναφέρεται κανείς για τον Λιονέλ Μέσι, μετά μάλιστα από το γκολ του Αργεντινού που χάρισε την πρόκριση στους "μπλαουγκράνα" στoυς "8" του Copa del Rey απέναντι στην Μπιλμπάο, και το πλήρωσε με... απόλυση!

"Δεν ήταν μόνο ο Λέο. Ο Λέο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ομάδα αλλά η Μπαρτσελόνα πέρασε εξαιτίας όλης της ομάδας. Ο Λέο, χωρίς τον Σουάρες, χωρίς τον Νεϊμάρ, χωρίς τον Πικέ, χωρίς τους υπόλοιπους παίκτες, δεν θα ήταν τόσο καλός ως παίκτης, αν και είναι ξεκάθαρο πως είναι ο καλύτερος παίκτης", δήλωσε ο διευθυντής εξωτερικών σχέσεων του συλλόγου, με τα λόγια αυτά να μην ηχούν ωραία στα αυτιά της διοίκησης.

Αποτέλεσμα; Η Μπαρτσελόνα να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση την Παρασκευή στην οποιά ενημέρωσε πως ο Γκρατακός αποδεσμεύτηκε των καθηκόντων του, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

"Ο σύλλογος αποφάσισε καθ' αυτόν τον τρόπο επειδή εξέφρασε δημόσια μία προσωπική άποψη που δεν συνάδει με αυτήν του οργανισμού. Η απόφαση λήφθηκε από τον διευθυντή επαγγελματικών τμημάτων, Αλμπέρτ Σολέρ, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα αυτόν τον ρόλο".

Φυσικά σημαντικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης έπαιξε ρόλο το γεγονός πως η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα "ευαίσθητη", με τους Καταλανούς να διαπραγματεύονται αυτή την περίοδο με τον "Pulga" για το θέμα της ανανένωσης του συμβολαίου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK