Τον άρπαξε με "κάπαρο" 38.000.000 ευρώ!

Το Σάββατο είδε από τις εξέδρες της νίκη της Τσέλσι απέναντι στην Χάντερσφιλντ, όμως μία ημέρα μετά ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο φιγουράρει ως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μίλαν. Διαβάστε το story.

Chelsea's Tiemoue Bakayoko, right, duels for the ball with Norwich City's James Maddison during the English FA Cup third round replay between Chelsea and Norwich City at the Stamford Bridge, in London, Wednesday, Jan. 17, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Tiemoue Bakayoko, right, duels for the ball with Norwich City's James Maddison during the English FA Cup third round replay between Chelsea and Norwich City at the Stamford Bridge, in London, Wednesday, Jan. 17, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Το καλοκαίρι του 2017 η Τσέλσι δεν υπολόγισε και πολύ τα χρήματα προκειμένου να κάνει δικό της τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο καθώς άνοιξε το πουγκί της και προσέφερε 40.000.000 ευρώ στην Μονακό για να υπογράψει πεντατές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γάλλο μέσο.

Τώρα, έναν χρόνο μετά, όλα δείχνουν πως δεν θα αποτελεί μέλος στο ρόστερ των Λονδρέζων αυτή τη σεζόν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως επιτεύχθηκε συμφωνία με την Μίλαν και ο παίκτης θα μετακομίσει στο "Σαν Σίρο" για να παίξει μπάλα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για το δανεισμό του παίκτη, με τους "ροσονέρι" να έχουν δικαίωμα να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι δαπανώντας το ποσό των 38.000.000 ευρώ.

Ο Μπακαγιόκο, που δεν ήταν στα πλάνα του νέου τεχνικού της Τσέλσι Μαουρίτσιο Σάρι, αναμένεται το πρωί της Δευτέρας στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τον Τζενάρο Γκατούζο να καλείται να αποφασίσει πώς θα τον αξιοποιήσει.

Είτε σε σύστημα 4-3-3 μαζί με τον Κεσιέ αντί του Μποναβεντούρα, είτε σε 4-2-3-1 ως αμυντικό χαφ αντί του Μπίγλια. Ό,τι και αν επιλέξει, το σίγουρο είναι πως η έλευση Μπακαγκιόκο ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία της Μίλαν με την Λάτσιο για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, για τον οποίο υπήρχε έντονο φλερτ του μιλανέζικου συλλόγου για μεγάλο διάστημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK