Τον έδιωξε ο Απόλλων για την υβριστική ανάρτηση κατά του ΠΑΟΚ

Το αντεθνικό ποστάρισμα του Γιώργου Καραγιάννη, η αιτιολόγηση και η άμεση αντίδραση του Απόλλωνα Σμύνης για να μην συνδεθεί με το γεγονός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Στην εποχή των social media, είναι πολύ εύκολο να εκτεθεί ο καθείς. Φταις ή όχι, δεν αποκλείεται να βρεθείς στο μάτι του κυκλώνα και αυτός να σε παρασύρει, να σε... ρουφύξει.

Όπως τον Γιώργο Βασιλειάδη. Τον 20χρονο μέσο του Απόλλωνα Σμύρνης, στέλεχος της ομάδας Νέων, ο οποίος αποτελεί ήδη παρελθόν, διότι η ανάρτησή του στο instagram κατά του ΠΑΟΚ και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα δεν έπρεπε με τίποτα να συνδεθεί με την "κυανόλευκη" ΠΑΕ.

Τι ακριβώς εμφανίστηκε στο λογαριασμό του;

Αυτό:

Τον έδιωξε ο Απόλλων για την υβριστική ανάρτηση κατά του ΠΑΟΚ

Και πώς το δικαιολόγησε;

Έτσι:

Τον έδιωξε ο Απόλλων για την υβριστική ανάρτηση κατά του ΠΑΟΚ

Μόνο που, είτε έπεισε τους ανθρώπους της "ελαφράς ταξιαρχίας" είτε όχι, εκδιώχθηκε προκειμένου ο Απόλλων Σμύρνης να μείνει έξω από οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

Ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ότι " σέβεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο της και καυτηριάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20, η οποία δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δηλώνει ότι οποιαδήποτε μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα υποπίπτει σε συμπεριφορές που προσβάλουν τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK