Τον "έβγαλε" η Ρεάλ, πήγε στην Γιουνάιτεντ και τώρα κλείνει στη Μπενφίκα

Πιέσεις προκειμένου να αποσπάσει άμεσα το "ναι" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αλβάρο Φερνάντες ασκεί η Μπενφίκα σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Το ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό παρελθόν του.

Τον "έβγαλε" η Ρεάλ, πήγε στην Γιουνάιτεντ και τώρα κλείνει στη Μπενφίκα
COPYRIGHT 2023 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς της κινείται η Μπενφίκα και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ασκεί πιέσεις προκειμένου να πάρει παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον Αλβάρο Φερνάντες, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει deal με την Γιουναίτεντ αλλά οι αετοί της Λισαβόνας, σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θέλουν να προχωρήσουν τις διαδικασίες προκειμένου να κάνουν δικό τους τον παίκτη εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου γι αυτό και έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία μαζί του για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός μπακ στο παρελθόν έχει περάσει από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης από τις οποίες και τον πήρε η Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2020. Με την πρώτη ομάδα των "Κόκκινων Διαβόλων" δεν έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή, ενώ την Γρανάδα είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Πρέστον.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη δήλωση του Τεν Χαχ μετά το προσωρινό διαζύγιο με τον Σάντσο

Ρεάλ: Ο Κέπα έχει βρει την Ιθάκη του και θέλει να κερδίσει το στοίχημα

Ο Ντιέγκο Κόστα "έφαγε" μεγάλη πόρτα και πλέον βρίσκεται στα... αζήτητα

News 24/7

24MEDIA NETWORK