"Toν Ιούνιο η άδεια και ξεκινάμε"

Ο πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, Δημήτρης Ανδριόπουλος επισκέφτηκε την περιοχή για μια συνάντηση- ενημέρωση των μελών της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου.

"Toν Ιούνιο η άδεια και ξεκινάμε"
aek nea filadelfia ACTION IMAGES PRESS AGENCY

«Με μεγάλη μεθοδικότητα εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Με την ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την άδεια. Μετά την έκδοση της άδειας θα ξεκινήσουν οι εκσκαφές με τον διαγωνισμό για την εταιρία που θα αναλάβει» είπε στην αρχή ο Ανδριόπουλος απευθυνόμενος προς τους ανθρώπους της αντιπολίτευσης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας απαντώντας στη συνέχεια σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Αναφερόμενος στα εμπόδια που συνάντησε η ΑΕΚ από τον Δήμο σε όλη αυτή τη διαδρομή είπε: «Αυτά τα έργα γίνονται δύσκολα όταν υπάρχει διαμάχη. Γράφουμε καινούργια βιβλιογραφία με αυτά που συνέβησαν πριν από το ξεκίνημα αυτού του γηπέδου».

Για το χρονικό σημείο που θα βγει η άδεια: Όλα δείχνουν ότι τον Ιούνιο θα έχουμε άδεια και ξεκινάμε την πρώτη φάση του έργου.

Για τη μη ύπαρξη εμπορικών χώρων στο γήπεδο: "Η οικοδομική άδεια και το σχέδιο δεν περιέχουν κανένα εμπορικό κατάστημα, καθώς ούτε το νόμο Σουφλια δεν αξιοποιήσαμε για να μην ανοίξουμε κόντρες με κανέναν.

Δεν θα υπάρχει χώρος για μαγαζί ή εμπορικές χρήσεις ακόμα και αν θέλαμε να το κάνουμε στο μέλλον".

Σε ότι αφορά με το περιβόητο θέμα της στάθμευσης των αυτοκινήτων και τις απαιτήσεις του Δήμου στο συγκεκριμένο κομμάτι: "Με 3000 θέσεις πάρκινγκ που μου ζήτησε ο Δήμαρχος, θα τίναζε τον Δήμο στον αέρα εκτός του κόστους στα 50 εκατ".

Για τη γραμμή του Μετρό: "Μαθαίνω ότι μπαίνει μπροστά το έργο για τη γραμμή 4 του Μετρό που εξυπηρετεί τον Περισσό. Θα το ανακοινώσει ο Υπουργός. Όταν συμβεί και αυτό θα είναι κάτι πολύ σημαντικό και για το γήπεδο".

Παρόντες στην ενημέρωση ήταν ένα μεγάλο ποσοστό του δημοτικού συμβουλίου, όλοι οι συνδυασμοί πλην της πλευράς Δημάρχου και του ΚΚΕ, όπως και ο πρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών της Νέας Φιλαδέλφειας. Το σύνολο των παρευρισκομένων ήταν θετικοί στην κατασκευη του γηπέδου στην πόλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK