Τον καλύτερο διαιτητή του κόσμου χρυσοπληρώνουν οι Κινέζοι

Όχι μόνο ποδοσφαιριστές παγκοσμίου επιπέδου επιπέδου εισάγουν στην Κίνα, αλλά και διαιτητές. Ποιος είναι ο ρέφερι που έχει δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση για να σφυρίζει στο πιο ακριβό πρωτάθλημα του πλανήτη;

Τον καλύτερο διαιτητή του κόσμου χρυσοπληρώνουν οι Κινέζοι

Ποιος Τέβες και ποιος Όσκαρ; Οι Κινέζοι θέλουν να κάνουν μεταγραφή που θ' αλλάξει τα δεδομένα στον ποδοσφαιρικό χάρτη και το όποιο κόστος γι' αυτούς δεν θα είναι πρόβλημα.

Δεν πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή, μην μπερδεύεστε. Φοράει μαύρα, έχει σφυρίχτρα, κάρτες και τον λένε Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος ρέφερι, ο οποίος την Τρίτη βραβεύτηκε ως ο καλύτερος διαιτητής του κόσμου, παρουσιάζεται ως ο μεγάλος στόχος της λίγκας και μάλιστα φέρεται να του έχει κατατεθεί πλουσιοπάροχη προσφορά για ν' απαντήσει θετικά.

Ο Κλάτενμπεργκ έχει σφυρίζει τελικό Κυπέλλου Αγγλίας, τελικό EURO και τελικό Champions League. Με τα λεφτά που του δίνουν, παρότι δεν έχει διαρρεύσει το ακριβές ποσό, ίσως τον δούμε στο μεγάλο ντέρμπι της Σανγκάη!

Να που κι ένας διαιτητής μπορεί να γίνει εξίσου σταρ. Όπως στο παρελθόν ο Κολίνα, ο Φρισκ και ο Μερκ. Μόνο που τούτοι δεν πρόλαβαν τα "χρυσά πακέτα" από την Κίνα για να εξαργυρώσουν την αξία-φήμη τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK