Τον Κλάους των -3 εκατ. € & -15 γκολ ποιος θα τον "αναστήσει";

Αχ, Κλάους! Από τα 4,5 εκατ. ευρώ χρηματιστηριακήαξία, τα 15 γκολ μέσο όρο και τα 900 χιλιάρικα το χρόνο στο... ψάξε και μάλιστα χωρίς ανταπόκριση. Ο Νίκος Νταμπίζας τον σκέφτεται για ΠΑΟ, ο Δώνης όμως θέλει κάτι εντελώς διαφορετικό, δεν του κάνει, παρόλο που ο Έλληνας φορ υπό τις οδηγίες του "κεντούσε".

Τον Κλάους των -3 εκατ. € & -15 γκολ ποιος θα τον "αναστήσει";

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο αγαπημένος Κλάους των ΠΑΟΚτσήδων, αποτέλεσε το πιο "δυνατό χαρτί" των "ασπρόμαυρων" πριν από μόλις τρία χρόνια. Οπαδός, αρχηγός, ακριβοπληρωμένος και γκολτζής.

Καρέ του άσου!

Μπαίνοντας, όμως, πλέον στη σεζόν 2018-19, o 29χρονος φορ έχει ξεθωριάσει, χάνοντας την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος: Δεν βρίσκεται στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, δεν παίζει στην αγαπημένη του ομάδα, έχει απωλέσει το ένστικτο του... δολοφόνου, δεν πρόκειται να έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο. Το πιο βασικό δε; Δύσκολα τον εμπιστεύονται.

Υπό άλλες συνθήκες τον Αθανασιάδη που ήθελε να επαναπατριστεί θα έκαναν ουρά για να τον αρπάξουν όλοι της Big-4. Τώρα, όμως, φαίνεται να τον... σκέφτεται ο "ιθύνων νους" του μεταγραφικού σχεδιασμού της πιο αδύναμης ομάδας εκ των τεσσάρων, δηλαδή ο Νίκος Νταμπίζας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τον Κλάους των -3 εκατ. € & -15 γκολ ποιος θα τον "αναστήσει";

Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, το ενδεχόμενο να παίξει ο Κλάους Αθανασιάδης στον αδύναμο οικονομικά Παναθηναϊκό... χλομιάζει λόγω του Γιώργου Δώνη, ο οποίος ψάχνει κάτι διαφορετικό στο στιλ του επιθετικού (μην ξεχνάμε πως το "τριφύλλι" έχει το δικαίωμα να κάνει μόνο μία μεταγραφή άνω των 23). Και σκεφτείτε πως ο Αθανασιάδης επί Δώνη στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2012-2013 είχε σκοράρει 23 γκολ και είχε μοιράσει 7 ασίστ. Μακράν ό,τι καλύτερο στην καριέρα του.

Τον Αθανασιάδη, βέβαια, δύσκολα τον εμπιστεύεται κάποιος, ειδικά δε όταν δικαιούται να κάνει μία μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή και με βάση απλά μαθηματικά.

Τον Κλάους των -3 εκατ. € & -15 γκολ ποιος θα τον "αναστήσει";

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Πέρυσι στη Μακάμπι Χάιφα σκόραρε ένα γκολ, συγκεκριμένα στις 21/10! Δεν έπαιξε πολύ, ενώ είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος στο Ισραήλ, γεγονός που κλόνισε την εκεί παρουσία του.

Και το 2016-2017, όμως, τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα, αφού στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν σημείωσε γκολ.

Γράφουμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος το 2014-2015 είχε φτάσει να κοστολογείται στα 4,5 εκατ. ευρώ (από το transfermarkt), πετυχαίνοντας 7 γκολ στο Europa League και πάνω από 10 στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Κλάους του σήμερα, λοιπόν, είναι φθηνότερος κατά 3.000.000 ευρώ, χωρίς γκολ και σύντομα χωρίς ομάδα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη της περίπτωσης του και ποιο κλαμπ θ' αναλάβει το έργο της "ανάστασής" του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK