Τον Λα Βόλπε θέλει η Βελέζ
Ο Ρικάρντο Λα Βόλπε μπορεί να έχασε τον πιο σίγουρο τίτλο των τελευταίων χρόνων, ωστόσο οι άνθρωποι της Βελέζ Σάρσφιλντ επιθυμούν να του δώσουν το χρίσμα του προπονητή της ομάδας, αφού θεωρούν πως ο Μεξικανός μπορεί να τους οδηγήσει και πάλι στις επιτυχίες του παρελθόντος.

Ο Ρικάρντο Λα Βόλπε μπορεί να έχασε τον πιο σίγουρο τίτλο των τελευταίων χρόνων, ωστόσο οι άνθρωποι της Βελέζ Σάρσφιλντ
επιθυμούν να του δώσουν το χρίσμα του προπονητή της ομάδας, αφού θεωρούν πως ο Μεξικανός μπορεί να τους οδηγήσει και πάλι στις επιτυχίες του παρελθόντος.
Η Βελέζ έμεινε χωρίς προπονητή στις 15 του μήνα, αφού ο Μιγκέλ Ρούσο αντικατέστησε τον Λα Βόλπε στην Μπόκα Τζούνιορς, ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, Ραούλ Γκάμεζ δεν φαίνεται διατεθειμένος να μείνει με…σταυρωμένα χέρια.
“Ενδιαφερόμαστε να έρθουμε σε συμφωνία με τον Λα Βόλπε. Η Βελέζ έχει έναν αριθμό νεαρών παικτών και είναι ένας προπονητής που έχει δουλέψει πολύ σε αυτούς τους ρυθμούς”, δήλωσε ο Γκάμεζ σε συνέντευξή του σε αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο Μαρτσέλο Μπίελσα έχει ήδη αρνηθεί πρόταση συνεργασίας από τη Βελέζ του Σάρσφιλντ, με τον Λα Βόλπε να θεωρείται πλέον ως ο πιθανότερος διάδοχος του Ρούσο.