Τον λοιδώρησαν με νέο video και ο Ιγκουαΐν "απάντησε"!

Οι επικριτές του έφτασαν στο σημείο να τον λοιδωρούν για μία "άτυχη" στιγμή του σε προπόνηση με τον Ντιμπάλα όμως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν όχι μόνο δεν... μάσησε αλλά τους "απάντησε"!

Argentina's Gonzalo Higuain before a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Gonzalo Higuain before a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Μία μεγάλη μερίδα των οπαδών της εθνικής Αργεντινής τα έχουν μαζί του εδώ και χρόνια και η αιτία δεν είναι άλλη από τους "καταραμένους" τελικούς: πρώτα αυτόν του Μουντιάλ του 2014 και κατόπιν τους δύο διαδοχικούς για το Copa America το 2015 και το 2016, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να καταφέρνει και στους τρεις να είναι μοιραίος χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες.

Είναι μάλιστα τέτοια η "κακία" που βγάζουν πολλοί πλέον για τον "Πιπίτα" ώστε να γίνει viral εδώ και ένα 24ωρο ένα video, που τον δείχνει να μην καταφέρνει να... αγκαλιάσει τον Ντιμπάλα κατά τη διάρκεια μίας εκ των τελευταίων προπονήσεων της Αργεντινής.

"Έχασε μέχρι και την αγκαλιά", ήταν το σλόγκαν που διέρρευσε στο διαδίκτυο για να "καρφώσει στον τοίχο" τον στράικερ της Γιουβέντους, με τον ίδιο όμως όχι μόνο να μην "ιδρώνει" αλλά και να στέλνει μήνυμα στους επικριτές του μέσω δηλώσεών του στο TNT Sports:

"Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες αναφορικά με το Μουντιάλ, πάντα ήθελα να είμαι εκεί. Από μικρό παιδί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα πάρω μέρος σε τρία Μουντιάλ. Το να πάρει μέρος ένας ποδοσφαιριστής σε Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να του συμβεί.

Argentina's Gonzalo Higuain tries to score against Haiti's Johny Placide during a friendly soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Gonzalo Higuain tries to score against Haiti's Johny Placide during a friendly soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Οι κριτικές που δέχομαι; Ο κόσμος ελπίζει να πας άσχημα για να γιορτάσεις, όμως εγώ είμαι ικανοποιημένος και υπερήφανος για την καριέρα που έχω ήδη και αυτή που κάνω τώρα", είπε μεταξύ άλλων ο άσος της Γιουβέντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK