Τον «νέο Ζιντάν» βρήκε η Γιουβέντους

Τον «νέο Ζιντάν» βρήκε η Γιουβέντους
Φλέβα χρυσού βρήκαν, όπως όλα δείχνουν, οι σκάουτερ της Γιουβέντους, οι οποίοι τις τελευταίες εβδομάδες (σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία) έχουν επιδοθεί σε ένα… ανελέητο κυνηγητό ανεύρεσης του νέου Ζινεντίν Ζιντάν. Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που υπήρξαν στην μεγάλη λίστα των « μπιανκονέρι» ξεχωρίζει πλέον αυτό του Σαμίρ Νασρί, ενός 18χρονου μεσοεπιθετικού της Μαρσέιγ, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο « Σαμπιονά» με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της ομάδας της Μασσαλίας.

Ο νεαρός Γάλλος έχει εντυπωσιάσει με τη φανέλα της εθνικής κάτω των 17 ετών ενώ ο νέος τεχνικός της Μαρσέιγ, Φιλίπ Τρουσιέ, αναγνωρίζοντας το τεράστιο ταλέντο του, του έχει δώσει θέση βασικού στην ομάδα. Ο Σαμίρ Νασρί διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, φοβερή ταχύτητα ενώ θεωρείται απαραίτητη η ενδυνάμωση του, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι σκάουτερ της Γιουβέντους βρίσκονται σε διαρκή παρακολούθηση του νεαρού Γάλλου, έχοντας μεταφέρει την άποψη τους για απόκτηση του στη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου. Η προσπάθεια τους, πάντως, μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς οι ιθύνοντες της Μαρσέιγ προσέφερε στον Νασρί νέο επαγγελματικό συμβόλαιο, προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες εξελίξεις, χάνοντας τον ποδοσφαιριστή με ελάχιστα χρήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK