Τον Ολυμπιακό και όχι μόνο θυμήθηκε ο Ίβιτς

Πώς ήρθε η κουβέντα στον Ολυμπιακό και τι απάντησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Τον Ολυμπιακό και όχι μόνο θυμήθηκε ο Ίβιτς

Τον απολογισμό των πρώτων 30 αγωνιστικών έκανε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το 5-1 επί της Κέρκυρας στην Τούμπα, φέρνοντας στη μνήμη του τις απώλειες που είχε ο ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο, κυρίως εκείνη στο Καραϊσκάκη.

Ο Σέρβος σχολίασε: " Η διαφορά είναι στους τρεις βαθμούς, αν βγάλουμε τους τρεις που μας πήραν στην αρχή. Κάναμε πρωταθλητισμό ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό, παίρνοντας τους περισσότερους βαθμούς. Υπήρξαν βέβαια κάποια παιχνίδια που μπορούσαμε να παίξουμε καλυτέρα. Αυτό που μένει είναι η βελτίωση από πέρυσι. Το καταφέραμε και συγχαρητήρια στους παίκτες, είναι μια συνολική δουλειά.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα, γιατί έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου.

Στα πλέι οφ έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Υπάρχουν 18 πόντοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε όταν θα έρθει η ώρα.

Με την ΑΕΚ έχουμε παίξει μεταξύ μας, έχουμε δει πολλά παιχνίδια όπως και αυτοί. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που μπορείς να πάρεις το τρόπαιο. Έχουμε δουλέψει σκληρά μέχρι να φτάσουμε στον Τελικό και τώρα μας έχει μείνει αυτό το τελευταίο κομμάτι. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι, όλοι θα δουλέψουμε, ο καθένας ότι καλύτερο γίνεται για να πάρουμε αυτή την κούπα.

Έχει μείνει στο μυαλό εκείνο το παιχνίδι με τα Γιάννινα εδώ στο οποίο κάναμε 15 τελικές φάσεις και δεν έμπαινε η μπάλα. Είναι κάτι που σου μένει για πάντα στο μυαλό γιατί τέτοια παιχνίδια δεν συμβαίνουν συχνά. Υπάρχει επίσης το ματς με τον Πανιώνιο εκτός στο οποίο αξίζαμε περισσότερα. Όπως και παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα τους, που γνωρίζεται όλοι πώς και με ποιον τρόπο τελείωσε αι πως χάσαμε….

Ο Πρίγιοβιτς ξέρουμε πότε ήρθε και τι έπαθε. Έχει κάνει αυτό που έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή, παρόλο που υπάρχουν κάποιοι που βγαίνουν και λένε ότι δεν έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Αλλά, τι να σας πω. Υπάρχει κάποιος που να βγει και να πει ότι ο Πρίγιοβιτς δεν έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ; Ντροπή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK