Τον Ρομάο η Ρεμς τον απέκτησε για συγκεκριμένο λόγο...

Αποθεωτικά λόγια από τους Γάλλους στην ανακοίνωση απόκτησης του 34χρονου χαφ από το Τόγκο, δεν πιστεύουν ακόμη ότι τον έπεισαν να υπογράψει για δύο χρόνια!

Τον Ρομάο η Ρεμς τον απέκτησε για συγκεκριμένο λόγο...

Για τη νεοφώτιστη Ρεμς ένας ποδοσφαιριστής του διαμετρήματος του Αλεξίς Ρομαό είναι πολυτέλεια.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα όσα ανέφεραν στο κείμενο που ανήρτησαν για τον πολύπειρο μεσοαμυντικό, ο οποίος μετά τις δύο σεζόν του στον Ολυμπιακό γύρισε στη Γαλλία για να παίξει σε τέταρτη επαγγελματική ομάδα (Γκρενόμπλ, Λοριάν, Μαρσέιγ οι άλλες).

Διαβάζοντας την ανακοίνωση θα σταθείς αναμφίβολα στις φράσεις " ασφαλές στοίχημα στη θέση του" και " άτρωτος πολεμιστής", την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας τον αποκαλεί " ποδοσφαιριστή που συνδυάζει την τεράστια εμπειρία υψηλού επιπέδου με τη συνέπεια και τη νοοτροπία του νικητή".

Όλα αυτά η Ρεμς θέλει να τα εκμεταλλευτεί προκειμένου να εμπνευστούν οι νεότεροι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως προορίζει τον Ρομάο για μελλοντικό στέλεχος του στελεχιακού δυναμικού.

Ρόλο στην εν λόγω μεταγραφή έπαιξε ο Κοφί Αγκασά. Άλλοτε τερματοφύλακας της Ρεμς και συμπαίκτης του Ρομαό στην εθνική Τόγκο. Ο οποίος και επιβεβαίωσε τα παραπάνω χαρακτηριστικά του ποδοσφαιρικού εαυτού του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK