Τον Σισοκό ο Μπέντο τον πιστεύει. Τον Ανσαριφάρντ;

Οι απαντήσεις που έδωσε ο Πάουλο Μπέντο για τους Αλί Σισοκό και Καρίμ Ανσαριφάρντ και τη χρησιμοποίησή τους είχαν ενδιαφέρον.

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ)
bento EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε στη NOVA για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού: τον Αλί Σισοκό και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο ένας, ο Γάλλος αριστερός μπακ, μπήκε άμεσα στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο δεύτερος, ο Ιρανός φορ, έχει ακόμη... ψωμιά να φάει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου και να προσπεράσει έναν εκ των Καρντόσο - Ιντέγε. Το είπε ο ίδιος.

" Για την περίπτωση του Σισοκό, πιστεύουμε πως μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που έχει συνεχόμενες υποχρεώσεις σε τρεις διοργανώσεις, είναι καλό να διαθέτει και άλλες λύσεις στα ακραία μπακ. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε rotation στις διάφορες διοργανώσεις.

Από την άλλη πλευρά δεν είναι εύκολο να έχει μία ομάδα 29 έως 30 παίκτες και να προσπαθεί να λειτουργήσει με τόσο μεγάλο αριθμό παικτών.

Σχετικά με τον κεντρικό επιθετικό, όπως ξέρετε έχουμε τον Μπράουν και τον Καρντόσο. Έχει έρθει ένας τρίτος παίκτης. Θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Από 'κει και πέρα θα δούμε πως θα μπορέσει να βοηθήσει και να χρησιμοποιηθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ANALYSIS: Αυτός είναι ο Αλί Σισοκό
Έκπληξη με Σισοκό, χωρίς Ανσαριφάρντ στην Τρίπολη!
Μπέντο σε Βιάνα: "Εγώ είμαι μαζί σου!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK