Τον "στέλνουν" στην ΑΕΚ, ενώ εκείνος... παστελώνει

Ματιές στη λατινική Αμερική φέρεται να ρίχνει η ΑΕΚ, εξετάζοντας περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης. Ένα όνομά που κυκλοφόρησε στον ελληνικό Τύπο το πρωί του Σαββάτου, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας γινόταν πρωταγωνιστής σε ματσάρα με γκολ και κόκκινες.

Τον "στέλνουν" στην ΑΕΚ, ενώ εκείνος... παστελώνει

Νιούελς Όλντ Μπόις vs. Ιντεπεντιέντε είχε το πρόγραμμα του αργεντίνικου πρωταθλήματος και μεταξύ των σκόρερ διακρινόταν τ' όνομά του Έκτορ Φερτόλι...

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2 (ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα) και μόλις μερικές ώρες αργότερα ο Φερτόλι έγινε ξανά "πρωταγωνιστής", αυτή τη φορά στη χώρα μας!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το SPORTIME ο 23χρονος winger βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών τους οποίους εξετάζει η ΑΕΚ για να καλυφθεί το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στο ρεπορτάζ της προαναφερθείσας εφημερίδας, μάλιστα, γίνεται γνωστό πως οι "κιτρινόμαυροι" έχουν προσέγγιση την πλευρά του άσου της Νιούελς, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη πρόταση.

Ο Φερτόλι, πάντως, τη... δουλίτσα του την έκανε στο ματς με την Ιντεπεντιέντε σκοράροντας στο 15' το 1-1 για την ομάδα του με ωραίο πλασέ στη γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ 0:30 ΤΟΥ VIDEO

News 24/7

24MEDIA NETWORK