Τον συγχώρεσαν για το χαμένο τετ-α-τετ χάρη στην αδερφή του!

Ο Πάτρικ Σικ πέρασε μερικά εφιαλτικά 24ωρα μετά την απώλεια ενός... βέβαιου γκολ κόντρα στην Γιουβέντους, με την καταιγίδα όμως να ξεπερνιέται χάρη στην αδερφή του (PHOTOS)!

Τον συγχώρεσαν για το χαμένο τετ-α-τετ χάρη στην αδερφή του!

Η όγδοη επίσκεψη της Ρόμα στο "Juventus Stadium" στο πλαίσιο της Serie A, από τότε που η Γιουβέντους απέκτησε το δικό της σπίτι, δεν προσέφερε κάτι το διαφορετικό στο φίλαθλο κοινό στη γειτονική χωρα, με τους Ρωμαίους να φεύγουν για όγδοη στη σειρα σεζόν χωρίς βαθμό ή βαθμούς από το Τορίνο...

Αυτό μάλιστα που έκανε τους φίλους των Ρωμαίων να εκνευριστούν φέτος ήταν το γεγονός πως η ομάδα τους έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει όρθια από το άνδρο των "μπιανκονέρι", όμως ο Πάτρικ Σικ κλώτσησε την ευκαιρία, χάνοντας μοναδικο τετ α τετ με τον Βόιτσιεχ Στσένσι στο φινάλε!

Ο Τσέχος επιθετικός βρέθηκε μάλιστα στο στόχαστρο σκληρής κριτικής από τους φανς της Ρόμα, την ώρα που οι τιφόζι της Γιουβέντους βρήκαν την ευκαιρία για... καζούρα από τη στιγμή που η ομάδα τους είχε φτάσει μία ανάσα από τον πάρει εκείνη το περασμένο καλοκαίρι.

Τι έγινε μετά από λίγα 24ωρα και "ηρέμησαν" οι οπαδοί; Μα φυσικά ανέλαβε δράση η αδερφή του Κριστίνα, με το σέξι μοντέλο να δίνει χριστουγενιάτικες ευχές μέσω Instagram και αρκετούς φίλους των "τζαλορόσι" να "λυγίζουν", σχολιάζοντας στο προφίλ της πως μετά από τέτοιες φωτογραφίες που ανέβασε δεν μπορούν παρά να συγχωρέσουν τον αδερφό της...

Η ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΚ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗ ΣΤΟ INSTAGRAM:

Timing is everything❤ @cluse #marryclusemas #cluse #watch #xmas #idea

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

Good morning

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK