Τον θέλει όλη η Ευρώπη κι αυτός "έδωσε" τη μεταγραφή του με ένα... like

Η τρομερή φετινή σεζόν που διένυσε τον κατέστησε έναν από τους πιο "hot" μεταγραφικούς στόχους των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με Ρεάλ, Γιουβέντους, Παρί και Γιουνάιτεντ να "στρώνουν" χρυσάφι για χάρη του. Σε ποια ομάδα όμως θα καταλήξει; Η απάντηση με ένα... like (PHOTO).

Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP IMAGE

Η προσεχής μεταγραφική περίοδος αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Κυρίως, για το αν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν με τις αγοραπωλησίες που θα σημειωθούν. Και ένα από τα ονόματα που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές φέτος τα Μέσα είναι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Ο 23χρονος μέσος της Λάτσιο έχει μπει από τον Γενάρη στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να το "εκδηλώνουν" λιγάκι πιο έντονα και τα τελευταία δημοσιεύματα να φέρνουν τους "κόκκινους διαβόλους" πιο κοντά στον Σέρβο.

Η βρετανική Sun είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" προσφέρουν στους "λατσιάλι" το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, έχοντας μάλιστα αποσπάσει θετική απάντηση. Και αν κρίνουμε από την διαδικτυακή ενέργεια του Σάβιτς, μάλλον κάτι τέτοιο πρόκειται να επιβεβαιωθεί.

Ο Μάικλ Κάρικ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη κόκκινη φανέλα, μία θέση στη μεσαία γραμμή του συλλόγου "αδειάζει" και ο Σάβιτς έσπευσε να κάνει like σε μια εικόνα στο Instagram, στην οποία αποτυπώνεται ο 36χρονος Άγγλος στη τελευταία εμφάνισή του στο "Ολντ Τράφορντ".

Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φίλους του κλαμπ, οι οποίοι έσπευσαν να το σχολιάσουν με χαρά, θεωρώντας πως αυτό φέρνει τον διεθνή άσο όλο και πιο κοντά στο Μάντσεστερ. Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι φορές που πιθανολογούμενες μεταγραφές "φανερώθηκαν" ακούσια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIKE ΤΟΥ ΜΙΛΙΝΚΟΒΙΤΣ-ΣΑΒΙΤΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK