Τον θέλουν πίσω οι συμπαίκτες του. Ο Βαλβέρδε τι λέει;

Παιδί της Μπαρτσελόνα που έφυγε έναντι 20 εκατομμυρίων πριν από 5 χρόνια για ν' ακολουθήσει τον Γκουαρδιόλα. Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσει;

Barcelona midfielder Thiago Alcantara refreshes during the Champions League semifinal second leg soccer match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, May 1, 2013. (AP Photo/Andres Kudacki)
Τιάγκο Αλκάνταρα AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Από τη στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου τον έθεσε στην transfer list, δεδομένου ότι δεν... κάνει στον νέο προπονητή Νίκο Κόβατς, άρχισε η "καμπάνια" των πρώην συμπαικτών του στην Μπαρτσελόνα για επιστροφή. Δεν ξέρουμε αν μαζεύουν υπογραφές, αλλά το ψηστήρι τους το κάνουν, όπως διαβάζουμε.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα, περί ου ο λόγος, έφυγε από το "Καμπ Νόου" το καλοκαίρι του 2013, αφού τον ήθελε σαν τρελός Πεπ Γκουαρδιόλα στους Βαυαρούς, και έχει ήδη κλείσει 5 χρόνια στο Μόναχο. Μοιάζουν πολλά πλέον για ένα παιδί που έμαθε να ζει και μεγάλωσε στη Βαρκελώνη, τη στιγμή μάλιστα που δεν μονιμοποιήθηκε ποτέ στην Μπάγερν.

Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού στην Καταλονία. Παρόλα αυτά παιδιά με τα οποία συνυπήρχε στους "μπλαουγκράνα" πιέζουν με τον τρόπο τους τη διοίκηση να τον αγοράσε. Ιδίως τώρα που αποχώρησε ο Αντρές Ινιέστα και υπάρχει χώρος στο ρόστερ.

Τι λέει ο Ερνέστο Βαλβέρδε επ' αυτού; Τον χρειάζεται ή απλώς θα γίνει το χατίρι των ποδοσφαιριστών για να ενωθεί ξανά το... παρεάκι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK