Τον Τσάβι ο Ινιέστα δεν τον έπιασε...

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Ισπανίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο σήμανε την αποχώρηση του Αντρές Ινιέστα. Ο οποίος έμεινε τέταρτος σε συμμετοχές στο εθνικό συγκρότημα.

Spain's Andres Iniesta leaves the pitch after the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. Russia eliminates Spain 4-2 on penalties after game ends 1-1. (AP Photo/David Vincent)
Αντρές Ινιέστα (AP PHOTO/DAVID VINCENT

Έναν ηγέτη σαν τον Αντρές Ινιέστα η εθνική Ισπανίας θα περιμένει χρόνια για να έχει ξανά.

Μετά το 4-3 από τη Ρωσία στα πέναλτι και το τέλος της πορείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο 34χρονος χαφ ανακοίνωσε το τέλος της παρουσίας του στη "φούρια ρόχα", δηλώνοντας κυνικά πως "δεν ήταν το καλύτερο φινάλε, αλλά το ποδόσφαιρο και η ζωή τα έχουν αυτά. Φεύγω με μια πικρή γεύση, όπως όλοι μας, είναι μια δύσκολη στιγμή, την οποία έχουμε βιώσει και σε άλλες περιπτώσεις".

Απόλυτα συνειδητοποιημένος, έβαλε τα πράγματα κάτω και τα είπε όπως ήταν.

Ο Ινιέστα αποχωρεί μετά από 12 χρόνια προσφοράς, 131 διεθνείς συμμετοχές και 13 γκολ. Όσα είχε και το alter ego του στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι. Μόνο που αυτός πρόλαβε να συμπληρώσει 133 συμμετοχές.

Ο μόνος που απειλεί τον Κασίγιας και λογικά θα του κλέψει την πρωτιά είναι ο Σέρχιο Ράμος των 156 συμμετοχών. Χρειάζεται άλλες 12 για να προσπεράσει.

Τον Ινιέστα πάλι προλαβαίνει να τον ξεπεράσει ο Νταβίντ Σίλβα (125). Πιθανόν και ο Σέρχιο Μπούσκετς (107).

News 24/7

24MEDIA NETWORK