Τον υπερφυσικό Χάλαντ βλέπουν ήδη με κιάλια Όουεν, Σουάρες και Τόρες

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έκανε χατ τρικ κόντρα στην Γιουνάιτεντ κι τρέχει ασύλληπτο ρεκόρ στην Premier League. Θρύλοι του αγγλικού πρωταθλήματος έμειναν χιλιόμετρα πίσω από τον Νορβηγό.

Τον υπερφυσικό Χάλαντ βλέπουν ήδη με κιάλια Όουεν, Σουάρες και Τόρες
SPORT IMAGE/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Με σπασμένα τα φρένα πάει ο Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Νορβηγός φορ της Σίτι κάνει παπάδες υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο υψηλόσωμος φορ επισφράγισε μιά τρελή πορεία (που έχει και συνέχεια) στην Premier League στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ. Στο τελικό 6-3 ο Χάλαντ σκόραρε τρεις φορές και έγραψε ιστορία.

Το χατ τρικ του Χάλαντ ήταν το τρίτο του σε οκτώ ματς (τα προηγούμενα με Πάλας και Νότιγχαμ). Συμπληρώνοντας, λοιπόν, τριάδα σε χατ τρικ ο 22χρονος επιθετικός έχει κάνει το εξής μυθικό: Έχει καταφέρει να κάνει τρία χατ τρικ σε οκτώ ματς, κάτι που άλλοι σπουδαίοι επιθετικοί που αγωνίστηκαν στην Premier League το κατάφεραν σε 40, 50 ή και 60 ματς περισσότερα.

Για παράδειγμα ο Μάικλ Όουεν χρειάστηκε 48 ματς για να το κάνει και ο φαν Νίστελροϊ 59. Ο Τόρες από την άλλη με θητεία σε Λίβερπουλ και Τσέλσι το έκανε σε 64, ο Άντριου Κόουλ σε 65 και ο Λουίς Σουάρες σε 71!

News 24/7

24MEDIA NETWORK