Τον Ζοζέ δεν τον νοιάζουν τα 110 εκατ! Τα δίνει... αύριο για να τον φέρει

Αν είναι να φέρει τον Μάουρο Ικάρντι στο "Όλντ Τράφορντ", ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο είναι διατεθειμένος να ξοδέψει όλο το διαθέσιμο μπάτζετ για χάρη του μόνο.

Manchester United head coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Saturday, Sept. 15, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Με την ελπίδα πως στις αρχές Ιανουαρίου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι μέσα στους στόχους της και φυσικά ο ίδιος στη θέση του, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει βρει που θα ξοδέψει τα χρήματα των ιδιοκτητών.

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό του Πορτογάλου προπονητή των "κόκκινων διαβόλων" και με την έναρξη της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, σκοπεύει να κάνει την κίνησή του. Η αργεντίνικη Ole σε δημοσίευμά της το έγραψε και το αναπαρήγαγαν όλα τα αγγλικά και όχι μόνο μέσα.

Βέβαια για να συμβεί κάτι τέτοιο, οι "κόκκινοι διάβολοι" θα πρέπει να καταβάλουν τη ρήτρα του αρχηγού της Ίντερ. Η οποία από τη στιγμή που το συμβόλαιό του δεν έχει ανανεωθεί ακόμη ανέρχεται στα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Ψίχουλα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK