Τονάλι, Νιουκάστλ: Ο Ιταλός δεν πήγε και τόσο χαρούμενος στην πρώτη του προπόνηση

Ο Σάντρο Τονάλι δεν ψηνόταν να πάει στην Νιουκάστλ και το ύφος του στην πρώτη προπόνηση ήταν χαρακτηριστικό και σχολιάστηκε.

Τονάλι, Νιουκάστλ: Ο Ιταλός δεν πήγε και τόσο χαρούμενος στην πρώτη του προπόνηση

Σπασμένος πήγε στην πρώτη του προπόνηση με την Νιουκάστλ ο Σάντρο Τονάλι. Ο Ιταλός μέσος ευθύς εξ αρχής δεν ήθελε ν' αποχωρήσει από την Μίλαν, αλλά τα χρήματα που έδιναν οι Καρακάξες ήταν τόσα πολλά που οι Ροσονέρι έπρεπε να προχωρήσουν τη συμφωνία.

Ο διεθνής Ιταλός έκανε την εμφάνισή του στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας με την κάμερα να γράφει. Το αμήχανο χαμόγελό του προτού μπει στις εγκαταστάσεις τα λέει όλα. Ο Τονάλι αρχικά εμφανίστηκε με το βλέμμα κάτω κι έδειξε τη... χαρά του μόνο όταν έπρεπε να τη δείξει.

Η Νιουκάστλ, βέβαια, δεν... μάσησε και ανέβασε στο Twitter το σχετικό απόσπασμα με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Ο 23χρονος πωλήθηκε στο αγγλικό κλαμπ αντί 64.000.000 ευρώ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2028. Η Μίλαν τον είχε αγοράσει από την Μπρέσια με 14,5 εκατ. ευρώ το 2021. Ο παίκτης πάντως βρισκόταν με τη μορφή δανεισμού στο Σαν Σίρο από το '20.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK