Τόνωση ηθικού από τον Μπρος στην προπόνηση της Πέμπτης

Υπό τις οδηγίες του Ούγκο Μπρος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η προπόνηση του Πανσερραϊκού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Τόνωση ηθικού από τον Μπρος στην προπόνηση της Πέμπτης

Ο Βέλγος τεχνικός μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του θέλοντας με αυτόν τον τρόπον να τους τονώσει την ψυχολογία αλλά και να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Αμφίβολοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι οι Καλί και Μπανγκουρά, οι οποίοι δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενημερώνει τους φιλάθλους πως θα παραχωρήσει δύο θύρες για να φιλοξενηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει ότι παρά την πρόθεση της να παραχωρήσει τις θύρες 7 και 8 για τη φιλοξενία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στον αγώνα του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκε να παραλάβει με ευθύνη της τα 2.200 εισιτήρια που της παραχωρήθηκαν από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Εισιτήρια του αγώνα για όλες τις θύρες του γηπέδου πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός κάνει έκκληση προς τους Σερραίους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας", αναφέρει χαρακτηρίστηκα η εν λόγω ανακοίνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK